HomeAndere dienstenDagbehandeling bij dementie

IMG_20121212_152520Dagbehandeling bij dementie

U woont nog thuis, maar u kunt niet zonder hulp van anderen. Bij ZZG zorggroep kunt u dan meedoen aan dagactiviteiten. Professionele mensen staan klaar met zorg, behandeling en begeleiding. Zo kunnen bijvoorbeeld een fysiotherapeut, specialist ouderengeneeskunde en een psycholoog ingeschakeld worden.

ZZG zorggroep biedt dagbehandeling op de volgende locaties:

  • In de Zonnebaars, Irene Vorrinkstraat 405 in Nijmegen. Dagbehandeling Nijmegen leert mensen met dementie of geheugen- en oriëntatiestoornissen in hun ritme te komen of te blijven, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Mensen komen één of meerdere dagen per week. Dan staan onze professionele medewerkers in een huiselijke sfeer klaar met begeleiding, activiteiten, behandeling en zorg. Meer informatie? T. 024 – 890 91 23 / E. db.nijmegen@zzgzorggroep.nl.
Meer lezen over de Dagbehandeling in Nijmegen? Download hier onze folder.
  • Kloostertuin op Park Mariëndaal in Groesbeek. Dagbehandeling Kloostertuin biedt vijf dagen per week dagbehandeling aan mensen met dementie. Cliënten van de dagbesteding van Stichting Welzijn Groesbeek (SWG) en cliënten van de Dagbehandeling van ZZG zorggroep krijgen er gezamenlijk begeleiding en zorg van de medewerkers van SWG en ZZG zorggroep.
  • De Hagert, woonzorgboerderij op het platteland in Leur bij Wijchen. De Hagert biedt dagbehandeling aan cliënten met dementie. Cliënten met een verstandelijke beperking krijgen hier dagbesteding. Dagelijkse bezigheden in een landelijke omgeving vormen de basis van het programma.