Zorgtechnologie

Technologie om langer thuis te wonen

Telelock slot

Telelock is een slim elektronisch slot en ziet eruit als een gewoon slot. Voor u verandert er niets aan de manier waarop u uw deur opent. Met het Telelock slot krijgen de medewerkers van uw team wijkverpleging van ZZG toegang tot uw woning. Daarnaast kiest u zelf wie van uw naasten en mantelzorgers toegang krijgt tot uw woning. Zij krijgen dan een digitale sleutel op hun smartphone. Met deze digitale sleutel openen zij de voordeur en/of de centrale deur van het complex. U kunt het Telelock slot zelf openen met een normale (gecertificeerde) fysieke sleutel, met een afstandsbediening of met uw smartphone.

U vraagt het Telelock slot aan samen met een zorgmedewerker van uw team wijkverpleging.
Of u bestelt het Telelock slot zelf via telelock.nl

Op  telelock.nl selecteert u zorgorganisatie ZZG zorggroep door te klikken op de knop 'Kies uw zorgorganisatie'. 

Er verschijnt een zoekbalk en lijst met verschillende zorgorganisaties in beeld. 
Als u bovenin de zoekbalk 'ZZG' intypt, komt ZZG zorggroep naar voren. U hoeft dus niet helemaal naar beneden te scrollen door de lijst met andere zorgorganisaties. 

Klik op ZZG zorggroep.

U komt vervolgens op de landingspagina voor cliënten van ZZG zorggroep. 
Via de knop 'Direct bestellen' komt u in de webshop. Hier bestelt u uw Telelock slot. 

 

Mevrouw De Nobel beeldbellen Mevrouw De Nobel beeldbellen Mevrouw De Nobel beeldbellen Mevrouw De Nobel beeldbellen
Beeldbellen geeft me rust
Mevrouw De Nobel

Zorg op afstand via een iPad

Krijgt u zorg thuis van een verpleegkundige of verzorgende van ZZG zorggroep? Dan kunt u er ook voor kiezen om een deel van de zorg om te zetten in zorg op afstand. Dit is een goede aanvulling op de zorg die u thuis krijgt. Ondanks de afstand voelt de zorg  dichtbij.

Op een vooraf afgesproken tijdstip belt u elkaar via een iPad die u van ons krijgt. Zo krijgt de medewerker een indruk hoe het met u gaat, zonder direct langs te komen. En u kunt vragen stellen en overleggen. Heeft u tussentijds hulp nodig of maakt u zich zorgen? Dan mag u altijd beeldbellen. 

Leefstijlmonitoring; als u alleen woont met dementie

Met leefstijlmonitoring ontstaat inzicht in uw levensstijl, waardoor de zorg beter op uw behoefte afgestemd kan worden. Dit doen we door in uw woning sensoren op deuren,  koelkast en in de bad- en  slaapkamer te plaatsen. Zo ontstaat inzicht in uw dag- en nachtritme,  toiletgebruik en aanwezigheid in de woning. Als er afwijkingen van dit patroon te zien zijn, kan dat iets betekenen. Gaat u bijvoorbeeld opeens vijf maal per nacht naar het toilet, dan heeft u misschien een beginnende blaasontsteking.  Leefstijlmonitoring geeft onze medewerkers maar ook uw naasten, een beter beeld van de situatie. Doordat de mensen om u heen vertrouwen hebben dat het goed gaat, blijft het langer verantwoord om zelfstandig thuis te wonen.

Medido medicijndoos

Gebruikt u meerdere medicijnen en krijgt u deze van uw apotheek in een medicijnrol? Dan kan de Medido medicijndoos een oplossing zijn wanneer u uw medicijnen wel eens vergeet in te nemen. Uw medicijnrol wordt in de Medido medicijndoos geplaatst. U krijgt een signaal wanneer het tijd is om uw medicijnen in te nemen. De verpakking met de juiste medicijnen wordt automatisch geopend. Bent u uw medicijnen toch vergeten, of is er een probleem met de medicijndoos? Dan bellen wij direct. Als het nodig is, komt er een  medewerker naar u toe.

Een nummer voor al uw zorgvragen:
Dit nummer is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar