Faciliteiten

Activiteiten en voorzieningen

Oefenruimtes

In het Herstelcentrum bent u zelf de hele dag bezig met uw herstel. En op sommige momenten volgt u bepaalde therapieën onder professionele begeleiding. Hiervoor zijn speciaal ingerichte oefenruimtes. Zo zijn er ruimtes met beweegapparaten voor fysiotherapie. En kunt u de dagelijkse handelingen (zoals aankleden) trainen in de ergotherapie oefenruimtes. Natuurlijk zijn de therapieën afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Ergotherapie in ZZG Herstelcentrum
Oefenpad ZZG Herstelcentrum

Oefenpad

Als het nodig is, gaat uw fysiotherapeut met u naar het oefenpad dat buiten aangelegd is. Hier traint u bijvoorbeeld om de stoep op en af te gaan. Op grind te lopen of de auto in- en uit te stappen.  Allemaal oefeningen die als doel hebben dat u zich straks thuis kunt redden. Wilt u vaker oefenen? Dan neemt u uw bezoek mee naar het oefenpad.

Activiteiten

Twee keer per week krijgt u een uitdraai van uw digitale agenda. Hierop staan onder andere de activiteiten die onderdeel zijn van uw revalidatieprogramma. Zo doet u bijvoorbeeld geheugentraining na een hersenbloeding of volgt u muziektherapie.

Fysiotherapie ZZG Herstelcentrum
ZZG Herstelcentrum restaurant

Restaurant

Het restaurant van het Herstelcentrum is de hele dag open. U bepaalt zelf of u uw bezoek in uw suite ontvangt of in het restaurant. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras van de zon genieten. 

WiFi

In het hele gebouw en in de suites is een gratis WiFi verbinding. Ook handig voor uw bezoek. Via de receptie of verpleging kunt u het wachtwoord krijgen.  

Kapper en pedicure

Wekelijks is er een kapper die uw haren (tegen betaling) kan doen. En een pedicure om uw voeten te behandelen (mogelijk tegen betaling). Een afspraak maakt u bij de receptie

Vervoer

U kunt gebruikmaken van de dienst patiëntenvervoer. Een rit met deze bus reserveert u bij de receptie. De prijs voor de rit hangt af van het aantal kilometers van uw route.