Inschrijven op een plaatsingslijst

Hoe kan ik mij inschrijven?

Om u in te kunnen schrijven op de plaatsingslijst van een woonzorglocatie heeft u een Wlz (Wet langdurige zorg) indicatie nodig. Wlz staat voor Wet langdurige zorg en is bedoeld voor mensen die langdurige zorg nodig hebben.
Wilt u bespreken welke woonzorglocatie het beste past bij uw zorgprofiel?Als u een zorgindicatie gaat aanvragen geeft u ook meteen de locatie van uw voorkeur door. De afdeling Zorgbemiddeling adviseert u over welke locaties het beste passen bij uw zorgprofiel. Bij ZZG zorggroep kunt u uw voorkeur voor één locatie uitspreken. U kunt ons hierover bellen op nummer: 024 - 301 76 20.

Een woonzorglocatie van ZZG zorggroep als voorkeurslocatie Heeft u al een zorgindicatie aangevraagd bij het Centrum Indicatiestelling Zorg en doorgegeven in welke woonzorglocatie u het liefste wilt wonen (uw voorkeurslocatie)? En is uw voorkeurslocatie een woonlocatie van ZZG zorggroep? Dan neemt de afdeling Zorgbemiddeling van ZZG zorggroep contact met u op. De medewerkers van deze afdeling bespreken met u of uw gekozen locatie passend is bij de afgegeven indicatie. 

Inschrijven bij meerdere woonlocaties.Natuurlijk kunt u zich ook inschrijven bij woonlocaties van andere zorginstellingen. Heeft u een woonzorglocatie van een andere organisatie gekozen en wilt u deze wijzigen in een woonzorglocatie van ZZG zorggroep? Neemt u dan contact op met de afdeling zorgbemiddeling van ZZG zorggroep. Zij bekijken samen met u welke locatie het meest passend is.

Een nummer voor al uw zorgvragen:
Dit nummer is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar