Hulpmiddelen

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Zoals krukken, een rolstoel of hoog-laagbed? Om u thuis te kunnen redden of omdat het noodzakelijk is om de zorg goed te kunnen verlenen. In de Thuiszorgwinkel van Medipoint/ ZZG zorggroep leent, huurt of koopt u hulpmiddelen en verpleegartikelen. Wij helpen u graag om de juiste hulpmiddelen te bestellen. 

Advies wijkverpleegkundige 

Krijgt u thuis zorg van onze wijkverpleging? Dan geven onze medewerkers ook advies over hulpmiddelen. Als u wilt, regelt de wijkverpleegkundige de hulpmiddelen direct voor u bij Medipoint/ ZZG zorggroep.  

Advies of bestellen via ZZG zorggroep

Komt er geen wijkverpleegkundige thuis langs maar wilt u wel graag advies? Dan belt u met de Zorgcentrale van ZZG zorggroep. Onze medewerkers geven graag advies welk hulpmiddel het beste bij uw situatie past. Zij stellen een indicatie en bestellen het passende hulpmiddel voor u.

Medipoint / ZZG zorggroep Thuisservice

Heeft u een hulpmiddel nodig, maar bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Of wilt u het hulpmiddel thuis ervaren? Dan kunt u aangebracht van de Medipoint Thuisservice. Een medewerker van Medipoint- ZZG zorggroep komt langs voor persoonlijk advies. Zo kunt u het hulpmiddel uitproberen in uw eigen omgeving en aanvoelen van deze passend is voor uw situatie.

Een nummer voor al uw zorgvragen:
Dit nummer is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

Medipoint winkels en servicepunten

Medipoint-winkels | ZZG zorggroep

Adres: Geert Grooteplein Zuid 10, Nijmegen. Geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00

Adres: Industrieweg Oost 7A, Elst. Geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Uitleenpunt Odensehuis Animi Vivere - Medipoint

     024 – 366 57 77

Adres: Passedwarsstraat 69a,
Wijchen. Geopend van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.

Service punt (beperkt assortiment)

 

Apotheek Groesbeek, Op de Paap 2, Groesbeek.