Zonnebaars Nijmegen

Contact gegevens

Adres:
Zonnebaars Nijmegen
Irene Vorrinkstraat 403
6535 NB Nijmegen

Contactpersoon

Mariette Kranendonk

Bereikbaarheid

Met de auto
Bewoners parkeren in de parkeergarage onder het complex.
Bezoekers kunnen gratis op een terrein aan de overkant van de Malderborghstraat parkeren.

Met de bus
Irene Vorrinkstraat (250 meter)  

 

Welkom in Zonnebaars

Woonzorglocatie Zonnebaars in de Nijmeegse wijk Hatert bestaat uit 95 huurappartementen.
U woont zelfstandig in uw eigen woning, die u huurt via Portaal. U bepaalt hoe u uw leven leidt, maar staat er niet alleen voor. U krijgt hulp uw naasten, buren, vrienden en familie en waar nodig professionele zorg.


Locatie & ligging

Zonnebaars ligt op Park Malderborgh, omgeven door groen en water. Met Zonnebaars, woonzorglocatie Waterrijk en Restaurant... bij de buren als middelpunt. Een fijne plek om elkaar te ontmoeten. En waar oog is voor elkaar. Op het park zijn veel voorzieningen, zoals een kleine winkel, een praktijk voor fysiotherapie en dagbehandeling bij de Maanvis.  Niet alleen voor bewoners van het park, maar ook voor mensen uit de omliggende wijken. 

(Als) thuis wonen

In Zonnebaars betaalt u huur aan woningbouwvereniging Portaal. En kiest uw eigen energieleverancier. Meestal is het mogelijk om huishoudelijke hulp te krijgen. Dit hangt af van uw indicatie. Ook uw partner mag meeverhuizen. Zo kunt u (samen) blijven wonen op de manier die u prettig vindt.

Uw appartement
Het ruime appartement richt u in met uw eigen spullen. Alle appartementen beschikken over een ruime woonkamer, een open keuken en één of twee slaapkamers.

Samen zorgen

Mensen uit uw eigen netwerk zorgen, samen met vrijwilligers, voor gezamenlijke activiteiten zoals wandelen, breien, fietsen (met de duofiets), de krant lezen, muziek maken of een spelletje spelen. Ook kunt u naar een yogales of aansluiten bij een van onze beweeggroepen, fotoclub of deelnemen aan de mahjong-avond.

Samen met de hulp van uw naasten, ondersteunt een zorgteam als dat nodig is. Ook ‘s nachts. Samen met de casemanager kijkt u wat u zelf kan, waar familie en vrienden u bij kunnen helpen en welke zorg u nodig heeft. Uw naasten helpen u bijvoorbeeld met klusjes in het huishouden of de administratie, net als thuis.

Een zorgindicatie is nodig

Om in aanmerking te komen voor een appartement in Zonnebaars, heeft u een zorgindicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Uw zorgindicatie vraagt u aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Met deze zorgindicatie kunt u zich inschrijven bij een woonlocatie. Zonnebaars is geschikt voor mensen met de volgende indicaties:

- VV04 zorgprofiel beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging
- VV06 beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging
- VV08 beschermd wonen met zeer intensieve zorg. Alleen mogelijk in overleg.

Wilt u een keer komen kijken?

Wilt u een keer komen kijken in Zonnebaars? Dat kan. Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Deze velden zijn verplicht