Bij de buren

Restaurant...bij de buren is open voor iedereen

Restaurant...bij de buren op Park Malderborgh in Nijmegen is een ideale plek voor een kopje koffie, hapje eten of om af te spreken met familie of vrienden. Niet alleen bewoners van het park komen hier graag, ook mensen uit de wijk zijn van harte welkom. 

Zeven dagen per week open 

Bij mooi weer zit u heerlijk op het terras, met uitzicht op het water. Het restaurant is elke dag open om iets te drinken of te lunchen. De dagschotel en lunchgerechten worden bereid met dagverse producten. Wilt u een feest of verjaardag vieren bij Restaurant...bij de buren? Ook dat kan.  Informeer naar de mogelijkheden bij team...bij de buren.   

Activiteiten

Bij de buren is een gemoedelijke ontmoetingsplek voor parkbewoners en
mensen uit de wijk. Vrijwilligers van het restaurant organiseren verschillende activiteiten. Bingo, biljarten, beweegactiviteiten, een kookcursus, Tablecafé of Indonesische avond. Niets is te gek. Voor een foto- en schilderclub is Restaurant...bij de buren de thuisbasis. En ieder jaar in september is er een groot evenement: FestiviTIJD voor de buren.

Openingstijden

De keuken van Restaurant…bij de buren is geopend van maandag t/m vrijdag van 12.00 - 14.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 - 15.30 uur.

Contactgegevens

Restaurant...bij de buren, Irene Vorrinkstraat 401, 6535 NB Nijmegen.

    024 221 15 14

  bijdeburen@zzgzorggroep.nl

Downloads

Lunchkaart
Drankenkaart
Activiteitenschema