HomeWonen met zorgMeander

Meander

Wonen met lichamelijke achteruitgang

In Hof van De Elst ligt appartementencomplex Meander.

Voorzieningen

Het gebouw bestaat uit 56 huurappartementen van 55 vierkante meter met woonkamer, aparte slaapkamer, ruime badkamer/toilet en open keuken. De appartementen bevinden zich op de 1e, 2e en 3e verdieping en zijn te huur via Talis. Wij leveren aan alle bewoners passende zorg.
Op de begane grond ligt de multifunctionele ontmoetingsruimte ‘t Kompas en de huiswinkel. Ook is er een aantal kantoren voor het personeel gevestigd.

Ontmoetingsruimte ’t Kompas

Op de begane grond van Meander ligt ’t Kompas. Hier bent u en ook buurtgenoten en inwoners van Wijchen welkom deel te nemen aan de activiteiten. Regelmatig worden speciaal voor de bewoners in Hof van de Elst gezellige avonden met bijvoorbeeld livemuziek georganiseerd. Tussen de middag van maandag tot en met vrijdag dient ’t Kompas als restaurant. In het restaurant kunt u, tegen betaling, een driegangen maaltijd geserveerd krijgen. Ook uw familie, buurtgenoten en andere inwoners van Wijchen zijn hier welkom om te eten. Vrijwilligers en leerlingen van het Maaswaal College helpen regelmatig mee in het restaurant.

Meer informatie over wonen in Meander leest u in de locatiebrochure.

Hof van de Elst

In Hof van de Elst komt een eigentijdse manier van wonen en zorg samen. In het parkachtige gebied liggen de gebouwen Meander, De Oogst, De Passerel en De Elst met diverse zorg- en welzijnsvoorzieningen en plekken voor ontmoeting. Jong en oud kunnen hier zelfstandig en plezierig wonen met alle voorzieningen in de buurt. Hof van de Elst is vernoemd naar het riviertje de Elst dat hier vroeger lag. Om de diverse gebouwen heen slingert het nieuwe park met volop groen om in te wandelen, rond te kijken en dingen te doen.

Meander

Als u in Meander wilt wonen, heeft u hiervoor een indicatie van het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) nodig. Voor deze locatie geldt een ZZP indicatie 4, 6 of 8. U betaalt een eigen bijdrage. Voor meer informatie over uw eigen bijdrage kunt u via het CAK informatie opvragen en op www.hetcak.nl uw eigen bijdrage uitrekenen.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in Meander. U bent van harte welkom om eerst kennis te komen maken. Een rondleiding behoort hierbij tot de mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met een van de casemanagers van Meander.

Vrijwilliger worden?

Onze ruim 900 vrijwilligers zijn van grote betekenis voor onze organisatie. Iets voor een ander betekenen, nieuwe mensen leren kennen of eigen talenten benutten. In een prettige, ongedwongen sfeer kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van onze cliënten.

Vrijwilliger worden bij Hof van de Elst (De Passerel, De Elst, Meander en De Oogst)? Corrie Custers, welzijnsmedewerker, vertelt u er graag meer over: c.custers@zzgzorggroep.nl

Adres Meander

Passedwarsstraat 69b
6601 AR Wijchen
Bekijk Meander via Google Maps

E frontoffice.wijchen@zzgzorggroep.nl


Terug naar wonen met zorg