HomeAndere dienstenRestaurantsBij de buren

Logo!updatervar10!0!0!F!… bij de buren

Lekker tafelen, een kopje koffie of een goed glas wijn. Een potje biljarten, samen koken of jeu de boules spelen bij het terras. Bij … bij de buren op Park Malderborgh bent u zeven dagen per week welkom om te eten, te drinken, te ontmoeten en te doen.

Eten en drinken … bij de buren

In het eigentijdse, gastvrije restaurant … bij de buren bent u welkom voor een drankje, een kleine hap of een volledig diner. Zeven dagen per week kunt u aanschuiven tijdens de lunch. Vier avonden per week wordt er geserveerd van de à la carte kaart. Er is volop keuze waarbij wordt gewerkt met ingrediënten uit de streek.

U kunt ook gezellig bij ons komen eten met uw familie op 1e of 2e kerstdag.
Bekijk hier onze Kerst Menukaart 2019, speciaal voor de kerstdiners.

Bent u geïnteresseerd in een ontmoeting op maat zoals een feest, vergadering, high tea, barbecue of koffietafel, dan mag u altijd vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden.

… bij de buren is geopend van:

  • maandag t/m woensdag van 10.00 tot 17.00 uur.
  • donderdag t/m zondag van 10.00 tot 20.00 uur (de keuken is geopend tot 19.30 uur).

Ontmoeten … bij de buren

Bewoners van Park Malderborgh organiseren samen met buurtbewoners en vrijwilligers diverse activiteiten bij … bij de buren. Denk daarbij aan bingo, biljarten, digitale beweeggames, sjoelen, een kookcursus, een liederentafel of een Indische avond. Ook is … bij de buren de thuisbasis van een fotoclub en een schilderclub. In de brochure ‘Ontmoeten bij de buren’ leest u meer over alle activiteiten. Het staat u geheel vrij om ter kennismaking eens binnen te lopen. U krijgt dan een indruk van de ambiance en de activiteiten. Voor meer informatie over Park Malderborgh, bekijk de brochure.

Ieder jaar, in september, vindt bij … bij de buren het evenement FestiviTIJD voor buren plaats. Bekijk onderstaand sfeerfilmpje van FestiviTIJD voor buren en wie weet tot volgend jaar!

Contactgegevens
Irene Vorrinkstraat 401
6535 NB Nijmegen
T. (024) 890 91 33
E. bijdeburen@zzgzorggroep.nl