Plataan Groesbeek

Contact gegevens

Adres:
Plataan Groesbeek
Parklaan 165
6561 LA Groesbeek

Contactpersoon

De heer J. de Jong

Bereikbaarheid

Parkeren
In de parkeergarage onder het gebouw, en elders op het terrein.

Bushalte 
Dekkerswald (450 meter).

Bij De Plataan woont u in het groen

De Plataan ligt op Park Dekkerswald. Middenin de natuur. Verhuist u naar De Plataan, dan krijgt u een eigen appartement. U heeft zelf de regie en bepaalt hoe u uw leven leidt. Een zorgteam staat voor u klaar als dat nodig is. De ruime appartementen zijn comfortabel en ook geschikt om met zijn tweeën in te wonen.

De Plataan; duurzaam en comfortabelDe Plataan heeft vier verdiepingen met 51 appartementen. De appartementen op de begane grond en eerste verdieping zijn van ZZG zorggroep. Hier kunt u alleen wonen met een zorgindicatie. De overige appartementen zijn te huur via Woningbouwvereniging Vestia. Een indicatie is niet nodig. De Plataan is duurzaam gebouwd. Alle appartementen hebben een klimaatsysteem en zijn goed geïsoleerd. Zo wordt energie bespaard en is er binnen een gezond klimaat.

Appartement

In De Plataan woont u zelfstandig. De ruime 2 of 3-kamerappartementen richt u in met uw eigen spullen. Heeft u huisdieren? Dan zijn zij ook welkom. Alle appartementen hebben een grote woonkamer, open keuken en een of twee slaapkamers. En een ruim balkon met prachtig uitzicht over de bossen. Er zijn geen radiatoren, verwarmen gebeurt via vloerverwarming. Uw auto kunt u beneden in de parkeergarage parkeren tegen een maandelijkse vergoeding.

Ontspannen in de natuur

De Plataan, het park en de omgeving bieden volop mogelijkheden voor ontspanning. In de gemeenschappelijke buurt- en tuinkamers kunt u andere bewoners ontmoeten. Of een verjaardag vieren met uw familie. Vanuit uw appartement loopt u zo het bos in voor een wandeling. En in De Kapel op het park zijn regelmatig exposities en culturele bijeenkomsten.

Professionele zorg 

Samen met u en uw familie stellen we een woon- en zorgarrangement samen. We kijken naar wat u zelf kunt. Dat blijft u doen. Met uw familie en vrijwilligers bespreken we hoe zij kunnen helpen en wanneer professionele zorg nodig is.

Enthousiaste vrijwilligers 

Een aantal vrijwilligers zet zich op Park Dekkerswald in voor De Plataan. Zij bieden ondersteuning bij individuele activiteiten. En bij activiteiten die we vaak samen doen met ZZG Herstelcentrum en woonlocatie Eikenhorst.


Voorzieningen & activiteiten

Bushalte
Fysiotherapie en/of ergotherapie
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Kapper
Kerk
Bos en/of Park
Pedicure
Restaurant
Tuin
WiFi
Supermarkt
Gezamelijke activiteiten
Spelletjes

Een zorgindicatie is nodig

Voor een woning in De Plataan is een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) nodig. Deze vraagt u aan bij Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Inschrijven kan met de volgende indicaties:

  • VV4 / zorgprofiel VV beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging.
  • VV6 / zorgprofiel VV beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging.

Heeft u al een indicatie?

Dan kunt u contact opnemen met ZZG Zorgbemiddeling. 

      024 – 301 76 20

    zorgbemiddeling@zzgzorggroep.nl

Wilt u een keer komen kijken?

Wilt u een keer komen kijken in Plataan? Dat kan. Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Deze velden zijn verplicht