Hof van de Elst Wijchen


Voorzieningen & activiteiten

Restaurant
WiFi
Supermarkt
Fysiotherapie en/of ergotherapie
Tuin
Bushalte
Gratis parkeren
Apotheek
Gemeenschappelijke ruimte
iPad of laptop aanwezig
Gezamelijke activiteiten
Muzikale activiteiten

Unieke combinatie wonen, zorg en welzijn

Woonservicegebied Hof van De Elst is een "klein dorp" met verschillende zorg- en welzijnsvoorzieningen. Op het park liggen de woonlocaties De Elst, De Passerel, Meander, De Oogst, De Waaij en de aanleunwoningen aan de Elstweg en De pas. In De Elst en De Passerel kunt u wonen als het thuis vanwege dementie niet meer gaat. 

Woonlocatie De ElstOp de eerste en tweede verdieping zijn 22 appartementen voor bewoners met dementie. Verhuist u naar De Elst, dan krijgt u een eigen appartement met woonkamer, open keuken, badkamer en een slaapkamer. De appartementen liggen aan een galerij. Met in het midden een gemeenschappelijke buurtkamer met keuken en zitgedeelte. Hier vinden ook activiteiten plaats en kunt u elkaar ontmoeten. Elke dag koken we hier een verse maaltijd. Op de pleintjes worden activiteiten georganiseerd. 

Woonlocatie De Passerel 

De Passerel is een kleurrijk gebouw met 52 appartementen. Negen appartementen op de begane grond zijn voor bewoners met dementie. Verhuist u naar De Passerel, dan krijgt u een eigen appartement met woonkamer, open keuken, badkamer en een of twee slaapkamers. In de gezamenlijke buurtkamer koken we elke dag een verse maaltijd. U bepaalt zelf of u samen eet of in uw eigen appartement. Vanuit de Passerel kunt u gebruikmaken van een mooie tuin op het plein

Ontmoeten op het park 

In 't Kompas in het gebouw Meander zijn activiteiten. Ook buurtgenoten en inwoners van Wijchen zijn hier welkom. U kunt onder begeleiding van familie of mantelzorger deelnemen aan de activiteiten. 

Goede zorg 

Onze medewerkers werken in kleine teams van woonbegeleiders zodat u zoveel mogelijk dezelfde gezichten ziet. Ze bieden liefdevolle zorg en kijken wat voor u vertrouwd en waardevol is, zodat de zorg aansluit bij uw leefwereld. Er is veel aandacht voor uw welzijn, waarbij de hulp van mantelzorgers onmisbaar is. Omdat ieder mens uniek is, kijken we samen met u wat u zelf nog kunt en waar familie of vrienden kunnen helpen. 

Vrijwilligers 

Extra ondersteuning krijgt u van vrijwilligers. Zij helpen bij activiteiten, koken, wandelen, lezen voor en spelen een spelletje. 

 

Download brochure

Contact gegevens

Adres:
Hof van de Elst Wijchen
Passedwarsstraat 69b
6601 AR Wijchen
 

Contactpersoon

Mevrouw C. Kuit
024 - 366 57 77
c.kuit@zzgzorggroep.nl
 

Bereikbaarheid

Met de auto:

Op het terrein is gratis parkeergelegenheid.

Met de bus:

 

 

Een zorgindicatie is nodig

Voor een woning in Hof van de Elst Wijchen is een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) nodig. Deze vraagt u aan bij Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

  • VV05/ zorgprofiel VV beschermd wonen met intensieve dementiezorg.
  • VV07/ zorgprofiel VV beschermd wonen met zeer intensieve zorg vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding. Alleen in overleg. 

Heeft u al een indicatie?

Dan kunt u contact opnemen met ZZG Zorgbemiddeling.

      024 – 301 76 20

    zorgbemiddeling@zzgzorggroep.nl