Hof van de Elst


Voorzieningen & activiteiten

Restaurant
WiFi
Supermarkt
Fysiotherapie en/of ergotherapie
Tuin
Bushalte
Gratis parkeren
Apotheek
Bos en/of Park
Gezamelijke activiteiten

Prettig wonen in Wijchen met zorg bij de hand

Woonservicegebied Hof van De Elst is een "klein dorp" met verschillende zorg- en welzijnsvoorzieningen. Op het park liggen de woonlocaties Meander, De Oogst, De Waaij en de aanleunwoningen van de Elstweg en De Pas. Hier woont u zelfstandig, met zorg in de buurt. In de woonlocaties De Elst en De Passerel wonen bewoners met dementie.

Alle voorzieningen in de buurt

Bij Hof van de Elst woont u op een moderne manier. Er zijn verschillende zorg-en welzijnsvoorzieningen. Op het park is een winkeltje voor de eerste levensbehoeften en een fitnessruimte waar u met een abonnement onder begeleiding kunt sporten. Er is veel ruimte voor ontmoeting. Tussen Meander en De Passerel is een ontmoetingsplein en op de begane grond van Meander ligt 't Kompas; een ontmoetingsruimte. Hier kunt u tussen de middag (tegen betaling) warm eten. Ook uw familie, buurtgenoten en andere inwoners van Wijchen zijn welkom. 

Woonlocatie De Oogst  

In de Oogst zijn 46 huurappartementen. De appartementen hebben een woonkamer, slaapkamer, ruime badkamer met toilet, open keuken en (soms) een tweede hobby- of slaapkamer. Op enkele etages is een buurtkamer waar u andere bewoners kunt ontmoeten of deelneemt aan activiteiten die de bewoners zelf (met hulp van vrijwilligers) organiseren. 

Woonlocatie Meander 

In Meander woont u zelfstandig in uw eigen tweekamerappartement. Het gebouw bestaat uit 56 huurappartementen van 55 vierkante meter met woonkamer, aparte slaapkamer, ruime badkamer met toilet en open keuken. U woont hier zelfstandig en houdt de regie over uw leven.   

Wonen met zorg 

Wonen en zorg is gescheiden. U huurt uw appartement via woningbouwvereniging Talis. Welke zorg nodig is, bespreekt u met ons. U blijft de regie houden over uw leven. Wat u nog kunt, blijft u doen. Vanuit uw eigen kracht én met uw omgeving. Samen bespreken we uw wensen en behoeftes. Wie op welke manier iets voor u kan betekenen. En waarin professionele zorg u kan ondersteunen. 

Contact gegevens

Adres:
Hof van de Elst
Passedwarstraat 69b
6601 AR Wijchen
 

Contactpersoon

Cecile Steentjes
024 -366 57 77
c.steentjes@zzgzorggroep.nl
 

Bereikbaarheid

Met de auto: 

Op het terrein is gratis parkeergelegenheid

 

Een zorgindicatie is nodig

Voor een woning in Hof van de Elst Wijchen is een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) nodig. Deze vraagt u aan bij Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

  • VV04/zorgprofiel VV beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging.
  • VV06/ zorgprofiel VV beschut wonen met intensieve verzorging en verpleging.
  • VV08/ zorgprofiel VV beschut wonen met zeer intensieve zorg vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op verzorging/verpleging.

Heeft u al een indicatie?

Dan kunt u contact opnemen met ZZG Zorgbemiddeling.

      024 – 301 76 20

    zorgbemiddeling@zzgzorggroep.nl