Verschillende ouderenzorgorganisaties in het noorden van het land slaan alarm. Omdat we in de ouderenzorg voor enorme veranderingen staan. En nu komen er grote bezuinigingen op ons af. Hoog tijd dus om de ouderenzorg meer zuurstof te geven. We willen dat de Tweede Kamer de financiële kortingen voor de ouderenzorg terugdraait. Op dinsdag 5 september demonstreren collega’s uit Groningen in Den Haag en overhandigen zij een online petitie aan minister Helder (Langdurige Zorg) en een aantal Tweede Kamerleden. ZZG en andere ouderenorganisaties ondersteunen deze actie en doen online mee.
Wat kunt u doen?Hoe meer handtekeningen, hoe beter. Teken de online petitie. En hoe mooi is het als iedereen zijn stem laat horen via sociale media? We vragen u als cliënt, naaste, medewerker of vrijwilliger om tijdelijk uw profielfoto op Facebook, Instagram en/of Linkedin aan te passen tot Prinsjesdag, 19 september.

Hoe werkt het?U kunt de afbeelding bij dit opslaan in uw downloads en deze dan instellen als profielfoto. Ook kunt u het bericht delen dat we aanstaande dinsdag (5 september) op de sociale media kanalen van ZZG plaatsen. Gebruik bij uw bericht onderstaande hashtags.

#geefdeouderenzorgzuurstof #steundeouderenzorg #steundecollegasindeouderenzorg #oogvoorelkaar