Mookerplein Mook

Contact gegevens

Adres:
Mookerplein Mook
Prinses Amaliahof 51 t/m 75
6585 KZ Mook

Bereikbaarheid

Met de auto
Gratis parkeren voor de deur van Mookerhof.

Met de bus
Bushalte Rijksweg op loopafstand.

Nieuwe woonlocatie Mookerplein

Wordt zelfstandig wonen lastig omdat u lichamelijk achteruitgaat? In de nieuwe woonlocatie in het centrum van Mook kunt u zelfstandig wonen, in een eigen appartement. Zorg is in de buurt als het nodig is. U staat er niet alleen voor. 

Thuis bij Mookerplein

Mookerplein heeft dertien appartementen. U richt uw appartement in met uw eigen spullen. En leeft uw eigen leven. Wonen en zorg is gescheiden. Dat betekent dat u uw appartement huurt via vastgoed. Zorg krijgt u van ZZG zorggroep

Appartement 
De ruime en comfortabele appartement hebben allemaal een hal, woonkamer met open keuken, een of twee slaapkamers, badkamer, apart toilet en een berging. Ook heeft elke woning een terras of balkon. De appartementen zijn ruim genoeg voor twee personen. Uw partner of huisgenoot mag meeverhuizen.

Gezamenlijke tuinkamer 

De gemeenschappelijke tuinkamer op de begane grond is voor iedereen toegankelijk. Het is een ontmoetingsplek voor bewoners van Mookerplein, naastgelegen Mookerhof en Mookse dorpsgenoten. Bij mooi weer kunt u op het ruime buitenterras genieten van de zon. 

Goede zorg in de buurt 

Samen met de casemanager kijkt u wat u zelf kan en welke zorg en ondersteuning u nodig heeft. En of u familie en vrienden kunnen helpen. Dag en nacht staat een zorgteam voor u klaar. Zoveel mogelijk dezelfde medewerkers, dat geeft een vertrouwd gevoel. 


Voorzieningen & activiteiten

WiFi
Supermarkt
Tuin
Bushalte
Gratis parkeren
Bos en/of Park
Gemeenschappelijke ruimte
Huisdieren toegestaan
Kerk
Gezamelijke activiteiten

Een zorgindicatie is nodig

Voor een appartement in Hart van Mook is een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz)nodig. Deze vraagt u aan bij Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Inschrijven is mogelijk met de volgende indicaties:

  • VV 04 / zorgprofiel Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging.
  • VV06 / zorgprofiel Beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging. Alleen mogelijk in overleg.

De Wlz-indiciatie wordt omgezet in een Volledig Pakket Thuis (VPT). Dit betekent dat wonen en zorg gescheiden zijn. U betaalt huur aan de verhuurder en ontvangt zorg van ZZG zorggroep. 

 

Heeft u al een indicatie?

Dan kunt u contact opnemen met ZZG Zorgbemiddeling.

      024 – 301 76 20

    zorgbemiddeling@zzgzorggroep.nl

 

Wilt u een keer komen kijken?

Wilt u een keer komen kijken in Mookerplein? Dat kan. Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Deze velden zijn verplicht