Eikenhorst Groesbeek


Voorzieningen & activiteiten

Bushalte
Fysiotherapie en/of ergotherapie
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Kapper
Kerk
Bos en/of Park
Pedicure
Restaurant
Tuin
WiFi
Supermarkt

Wonen in Eikenhorst is wonen in de natuur 

Wonen in de natuur. Dat kan bij woonlocatie Eikenhorst op Park Dekkerswald in Groesbeek. Bos, rust, veiligheid en goede zorg; allemaal goede ingrediënten voor een fijn thuis. U leidt uw leven in alle vrijheid. In een comfortabel en veilig appartement. Met goede zorg in de buurt.

Eikenhorst; uw nieuwe thuis 

Eikenhorst heeft vijf verdiepingen. Twee voor bewoners met dementie en drie voor bewoners die lichamelijk achteruitgaan. Iedere verdieping heeft twee buurtkamers en een gezamenlijke keuken. Hier kunt u koken of deelnemen aan activiteiten. U bepaalt zelf hoe u uw dag invult. Op uw eigen kamer of met andere bewoners. Niets moet, alles mag.

Ruim appartement 

Verhuist u naar Eikenhorst, dan krijgt u een eigen appartement met woonkamer, aparte slaapkamer, keuken en badkamer. Vitrage, overgordijnen, vloerbedekking, lampen en en een linnenkast is aanwezig. Verder richt u het appartement in zoals u zelf wilt. Heeft u een partner? Dan mag uw partner altijd blijven eten. Slapen mag in overleg. Als u allebei een zorgindicatie heeft, is het mogelijk om samen te wonen.

Goede zorg 

's Morgens tussen 7.00 en 11.00 uur en tijdens het avondeten zijn er twee woonbegeleiders. En één tijdens de rustige uren. Bij bewoners met dementie is er op elk moment één medewerker meer. Ook ’s nachts is altijd iemand aanwezig. Daarnaast is er een specialist ouderengeneeskunde. En geestelijke verzorging als daar behoefte aan is. Onze medewerkers komen bij u als u dit op prijs stelt. Dit noemen wij “zorg dichtbij”.

Van alles te doen 

Samen met uw familie kijken we hoe u het liefst uw dag invult. Bingo, creatieve middagen, spelletjes; het wordt allemaal georganiseerd. Voor bewoners met dementie zijn verschillende hoekjes ingericht om herinneringen van vroeger op te halen. We stimuleren om zelf in actie te komen. Bijvoorbeeld door samen te koken of koffie te drinken.

Enthousiaste vrijwilligers 

Een aantal vrijwilligers zet zich op Park Dekkerswald in voor Eikenhorst. Zij bieden ondersteuning bij individuele activiteiten. En bij activiteiten die we vaak samen doen met ZZG Herstelcentrum en woonlocatie De Plataan

Download brochure

Contact gegevens

Adres:
Eikenhorst Groesbeek
Parklaan 21
6561 LA Groesbeek
 

Contactpersoon

De heer J. de Jong
024 301 70 70
j.dejong@zzgzorggroep.nl
 

Bereikbaarheid

Met de auto
Op het terrein van Park Dekkerswald zijn verschillende parkeermogelijkheden. 

Met de bus
Halte Dekkerswald (400 meter)  

Een zorgindicatie is nodig

Voor een woning in Eikenhorst heeft u een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) nodig. Deze vraagt u aan bij Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Inschrijven kan met de volgende indicaties:

  • VV5 / zorgprofiel VV beschermd wonen met intensieve dementiezorg.
  • VV6 / zorgprofiel VV beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging.
  • VV7 /zorgprofiel VV beschermd wonen met zeer intensieve zorg vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding.
  • VV8 / zorgprofiel VV beschermd wonen met zeer intensieve zorg vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op verzorging/verpleging.

Heeft u al een indicatie?

Dan kunt u contact opnemen met ZZG Zorgbemiddeling. 

      024-301 76 20 

    zorgbemiddeling@zzgzorggroep.nl

Kom gerust een keer langs

Wilt u een keer bij woonlocatie Eikenhorst in Groesbeek komen kijken? Dat kan. Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij terug om een afspraak te maken.

Deze velden zijn verplicht
Uw gegevens worden zorgvuldig behandeld en niet aan derden verstrekt.