De eigen website van Park Dekkerswald zijn we aan het vernieuwen. Tijdelijk vindt u op deze pagina meer informatie over het wonen, werken en ontmoeten in dit park.

oktober 2020

Samen de mogelijkheden verkennen

ZZG zorggroep wil binnen de bosrijke omgeving en de bestaande bebouwing, een interessant aanbod van woningen en voorzieningen in Park Dekkerswald tot stand brengen. Waar mensen met of zonder zorgbehoefte in een rustige, groene en veilige omgeving wonen en er voor elkaar kunnen zijn. Hoe dit vorm zou kunnen krijgen, heeft ZZG in het voorjaar gevraagd aan bewoners, huurders, mensen die op het park werken. Ook vond er afstemming plaats met diverse partijen die zich bezighouden met milieu en natuur. In september zijn geïnteresseerden, en bij Groesbeek betrokken, organisaties bij elkaar geweest om hun wensen en ideeën hierover te geven.

Hier kunt u de resultaten van de bijeenkomsten bekijken.

Hoe nu verder?

De opgehaalde informatie is een zeer belangrijk onderdeel van onze zorgvuldige verkenning. Deze verkenning doen we in samenwerking met de gemeente Berg & Dal. Samen met het wenselijke woonprogramma, de inventarisatie van het gewenste voorzieningenniveau, de woonagenda van de gemeente en het gebiedsmarketingonderzoek, vormt dit het document dat later in het jaar aan de gemeenteraad wordt voorgelegd. Na een positief besluit starten we met het vervolg.

Via deze pagina houden we u op de hoogte van het vervolg.