HomeWonen met zorgDe Plataan

De Plataan

Wonen met lichamelijke achteruitgang

Bij De Plataan woont u in het groen

De Plataan ligt op Park Dekkerswald. Middenin de natuur. Verhuist u naar De Plataan, dan krijgt u een eigen appartement. U heeft zelf de regie en bepaalt hoe u uw leven leidt. Een zorgteam staat voor u klaar als dat nodig is. De ruime appartementen zijn comfortabel en ook geschikt om met zijn tweeën in te wonen.

De Plataan; duurzaam en comfortabel

De Plataan heeft vier verdiepingen met 51 appartementen. De appartementen op de begane grond en eerste verdieping zijn van ZZG zorggroep. Hier kunt u alleen wonen met een zorgindicatie. De overige appartementen zijn te huur via Woningbouwvereniging Vestia. Een indicatie is niet nodig.

De Plataan is duurzaam gebouwd. Alle appartementen hebben een klimaatsysteem en zijn goed geïsoleerd. Zo wordt energie bespaard en is er binnen een gezond klimaat.

Ruime appartementen

In De Plataan woont u zelfstandig. De ruime 2 of 3-kamerappartementen richt u in met uw eigen spullen. Heeft u huisdieren? Dan zijn zij ook welkom. Alle appartementen hebben een grote woonkamer, open keuken en een of twee slaapkamers. En een ruim balkon met prachtig uitzicht over de bossen. Er zijn geen radiatoren, verwarmen gebeurt via vloerverwarming. Uw auto kunt u beneden in de parkeergarage parkeren tegen een maandelijkse vergoeding.

Meer informatie leest u in de brochure van De Plataan.

Ontspannen in de natuur

De Plataan, het park en de omgeving bieden volop mogelijkheden voor ontspanning. In de gemeenschappelijke buurt- en tuinkamers kunt u andere bewoners ontmoeten. Of een verjaardag vieren met uw familie. Vanuit uw appartement loopt u zo het bos in voor een heerlijke wandeling. En in De Kapel op het park zijn regelmatig exposities en culturele bijeenkomsten.

Bekijk hieronder de voorzieningen van De Plataan en de omgeving:

Beweegruimte
Bushalte
Fysiotherapie / ergotherapie
Gezamenlijke activiteiten
Gratis parkeren
Huisdier
Kapper
Kerk
Multifunctionele ruimte
Park
Pedicure
Restaurant
Spelmateriaal
Tuin
Wi-Fi
Winkel / supermarkt

Professionele zorg

Samen met u en uw familie stellen we een woon- en zorgarrangement samen. We kijken naar wat u zelf kunt. Dat blijft u doen. Met uw familie en vrijwilligers bespreken we hoe zij kunnen helpen en wanneer professionele zorg nodig is.

Enthousiaste vrijwilligers

Een aantal vrijwilligers zet zich op Park Dekkerswald in voor De Plataan. Zij bieden ondersteuning bij individuele activiteiten. En bij activiteiten die we vaak samen doen met ZZG Herstelcentrum en Eikenhorst.

Welke zorgindicatie is nodig?

Voor een woning in De Plataan is een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) nodig. Deze vraagt u aan bij Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Inschrijven kan met de volgende indicaties:

  • VV4 / zorgprofiel VV beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging.
  • VV6 / zorgprofiel VV beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging.

Heeft u al een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met ZZG Zorgbemiddeling Rijk van Nijmegen. Zij kunnen u ook meer vertellen over de wachtlijst:

T: 024-3817111 of E: frontofficervn@zzgzorggroep.nl

Wilt u een keer komen kijken?

Dan bent u natuurlijk van harte welkom. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

  • Uw gegevens worden zorgvuldig behandeld en niet aan derden verstrekt.

Contact

De Plataan
Parklaan 165
6561 LA Groesbeek

Locatiemanager: De heer J. de Jong

E-mail: j.dejong@zzgzorggroep.nl

Parkeren: In de parkeergarage onder het gebouw, en elders op het terrein.

Bushaltes: Dekkerswald (450 meter).


Terug naar wonen met zorg