HomeWonen met zorgDe Plataan

De Plataan

Wonen met dementie|Wonen met lichamelijke achteruitgang

Zorgeloos zelfstandig wonen in De Plataan op Park Dekkerswald in Groesbeek.

“Mijn man en ik zijn heel zelfstandig, doen van alles samen. Maar het idee van 'zorg dicht; voelt veilig en vertrouwd. Het geeft rust”

Het nieuwe wooncomplex De Plataan ligt midden in een bosrijke omgeving en toch dichtbij de stad Nijmegen en het dorp Groesbeek. In De Plataan woont u zelfstandig en ontvangt u de zorg en ondersteuning die u nodig heeft.

De Plataan is een duurzaam woongebouw dat bestaat uit 51 luxe driekamerappartementen verdeeld over vier woonlagen. De ruime woningen zijn volledig rolstoel toe- en doorgankelijk en dus ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. De woningen zijn ruim genoeg voor 2 personen. In het gebouw zijn diverse plekken waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten kunnen organiseren.

Met de ondersteuning die bij u past

Woont u in De Plataan, dan bekijkt u samen met uw familie en de zorgprofessionals welke ondersteuning u nodig heeft. Hoe uw mantelzorgers en eventuele vrijwilligers hierin een rol kunnen spelen en waarmee professionele hulp nodig is. Met de ondersteuning die bij u past geniet u van onbezorgd wonen in De Plataan.

De woningen in De Plataan zijn ontwikkeld en geschikt voor mensen met een verpleegzorgindicatie, VPT, PGB, indicatie voor thuiszorg en/of andere hulpvraag.

Meer informatie over wonen in De Plataan leest u in de locatiebrochure. Vraag ‘m direct aan (of download de digitale versie)!
Vestia heeft een brochure voor De Plataan ontwikkeld, speciaal gericht op het woonaspect. Benieuwd? Download de digitale versie.

Wilt u meer informatie over wonen in De Plataan? Neem contact op met Vestia via telefoonnnumer 088 – 124 24 24 of kijk op www.vestia.nl/deplataan

Wilt u meer informatie over de zorg- en dienstverlening in De Plataan? Neem contact op met ZZG zorggroep via telefoonnummer 024 – 381 71 11 of stuur een e-mail naar frontofficervn@zzgzorggroep.nl

De Plataan

Park Dekkerswald
Parklaan 165
6561 LA Groesbeek
Bekijk De Plataan via Google Maps


Terug naar wonen met zorg