HomeWonen met zorgDe Oogst

De Oogst

Wonen met lichamelijke achteruitgang

In woonservicezone Wijchen-Noord ligt appartementencomplex de Oogst.

Sinds september 2012 wonen in de Oogst 46 mensen met een zorgvraag ontstaan door lichamelijke achteruitgang. Ze wonen in ruime driekamerappartementen.

Voorzieningen

Het gebouw bestaat uit 46 huurappartementen. De appartementen hebben een woonkamer, gescheiden slaapkamer, ruime badkamer/toilet, open keuken en een tweede hobby/slaapkamer en zijn te huur via Talis. Wij leveren aan alle bewoners passende zorg.
Op enkele etages is er een ontmoetingsruimte ter grootte van een huiskamer. Deze ontmoetingsruimtes zijn er voor de bewoners, om elkaar te ontmoeten of om samen activiteiten te ondernemen.

Ontmoetingsruimte ’t Kompas

In het nabijgelegen gebouw Meander ligt ontmoetingsruimte ‘t Kompas. Hier heeft ontmoetingscentrum De Huttenkamp Wijchen (initiatief van MEER Welzijn Wijchen) haar activiteiten sinds september 2012 ondergebracht. Dit houdt in dat er een groot aanbod aan activiteiten is ontstaan, zoals: biljart(wedstrijden), bridge, diverse vormen van bewegen, rikken, sjoelen, schilderen, handwerken, yoga en nog veel meer. Daarnaast wordt in ‘t Kompas van maandag tot en met vrijdag tussen de middag een warme maaltijd geserveerd. Dit aanbod is niet alleen bedoeld voor bewoners van Meander, maar ook voor bewoners van De Oogst en andere geïnteresseerden.

Meer informatie over wonen in De Oogst leest u in de locatiebrochure.
Vraag ‘m direct aan (of download de digitale versie)!

De wijk van de toekomst

Samen met Talis, de gemeente en andere maatschappelijke organisaties bouwen wij in Wijchen-Noord aan de wijk van de toekomst. Een zogenoemde woonservicezone met een divers aanbod aan woningen met zorg, welzijnsvoorzieningen en een ontmoetingsplek. In de wijk van de toekomst ligt naast De Oogst ook Meander. Beide appartementencomplexen zijn als eerste bouwfase onderdeel van de woonservicezone. De nieuwbouw past in de toekomstgerichte wijk: eigentijds, vriendelijk en kleinschaliger dan traditionele zorgcomplexen.

Uw ervaringen over onze zorg- en dienstverlening doorgeven? Ga naar Tweespraak.

De Oogst

Buizerdstraat 3 t/m 95
6601 AT Wijchen
Bekijk De Oogst via Google Maps

Correspondentieadres:
Passedwarsstraat 69b
6601 AR Wijchen


Terug naar wonen met zorg