HomeWonen met zorgDe Oogst

De Oogst

Wonen met lichamelijke achteruitgang

In Hof van de Elst ligt appartementencomplex De Oogst.

 

Voorzieningen

Het gebouw bestaat uit 46 huurappartementen. De appartementen hebben een woonkamer, gescheiden slaapkamer, ruime badkamer/toilet, open keuken en een tweede hobby/slaapkamer en zijn te huur via Talis. Wij leveren aan alle bewoners passende zorg.

Op enkele etages is er een ontmoetingsruimte ter grootte van een huiskamer. Deze ontmoetingsruimtes zijn er voor de bewoners, om elkaar te ontmoeten of om samen activiteiten te ondernemen.

Ontmoetingsruimte ’t Kompas

Op de begane grond van het appartementencomplex Meander ligt ’t Kompas. Hier bent u en ook buurtgenoten en inwoners van Wijchen welkom deel te nemen aan de activiteiten. Regelmatig worden speciaal voor de bewoners in Hof van de Elst gezellige avonden met bijvoorbeeld livemuziek georganiseerd. Tussen de middag van maandag tot en met vrijdag dient ’t Kompas als restaurant. In het restaurant kunt u, tegen betaling, een driegangen maaltijd geserveerd krijgen. Ook uw familie, buurtgenoten en andere inwoners van Wijchen zijn hier welkom om te eten. Vrijwilligers en leerlingen van het Maaswaal College helpen regelmatig mee in het restaurant.

Meer informatie over wonen in De Oogst leest u in de locatiebrochure.

Hof van de Elst

In Hof van de Elst komt een eigentijdse manier van wonen en zorg samen. In het parkachtige gebied liggen de gebouwen Meander, De Oogst, De Passerel en De Elst met diverse zorg- en welzijnsvoorzieningen en plekken voor ontmoeting. Jong en oud kunnen hier zelfstandig en plezierig wonen met alle voorzieningen in de buurt. Hof van de Elst is vernoemd naar het riviertje de Elst dat hier vroeger lag. Om de diverse gebouwen heen slingert het nieuwe park met volop groen om in te wandelen, rond te kijken en dingen te doen.

De Oogst

Als u in De Oogst wilt wonen, heeft u hiervoor een indicatie van het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) nodig. Voor deze locatie geldt een ZZP indicatie 4, 6 of 8. U betaalt een eigen bijdrage. Voor meer informatie over uw eigen bijdrage kunt u via het CAK informatie opvragen en op www.hetcak.nl uw eigen bijdrage uitrekenen.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in De Oogst. U bent van harte welkom om eerst kennis te komen maken. Een rondleiding behoort hierbij tot de mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met van de casemanager van De Oogst.

Vrijwilliger worden?

Onze ruim 900 vrijwilligers zijn van grote betekenis voor onze organisatie. Iets voor een ander betekenen, nieuwe mensen leren kennen of eigen talenten benutten. In een prettige, ongedwongen sfeer kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van onze cliënten.

Vrijwilliger worden bij Hof van de Elst (De Passerel, De Elst, Meander en De Oogst)? Corrie Custers, welzijnsmedewerker, vertelt u er graag meer over: c.custers@zzgzorggroep.nl

Adres De Oogst

Buizerdstraat 3 t/m 95
6601 AT Wijchen
Bekijk De Oogst via Google Maps

frontoffice.wijchen@zzgzorggroep.nl


Terug naar wonen met zorg