HomeWonen met zorgBosrijk

Bosrijk

Wonen met dementie

In Bosrijk woont u in het groen

In Bosrijk woont u in een appartement waar u de baas bent. In uw appartement kunt u doen en laten wat u wilt. Wij ondersteunen waar nodig en bieden activiteiten aan. En doen ons best om van iedere dag een fijne dag te maken.

Ruim appartement

Bosrijk zit samen met Boszicht in één gebouw. De appartementen van Bosrijk liggen op de de onderste drie verdiepingen. Vanaf het terras of balkon geniet u van het uitzicht. De ruime 2-kamerappartementen hebben allemaal een open keuken en aangepaste badkamer.

De natuur in huis

De gang op uw verdieping is net een gezellige straat. Zo klinken er vogelgeluiden en is er een snoezelpoes. De geur van eten komt u tegemoet als u naar de huiskamer loopt.

U bepaalt uw daginvulling

Als u wilt, zorgen we voor een zinvolle daginvulling. Zoekt u liever de rust van uw eigen appartement op? Geen probleem. Wat u het prettigst vindt.

Bekijk hieronder de voorzieningen van Bosrijk en van de omgeving:

Beweegruimte
Bushalte
Fysiotherapie / ergotherapie
Gezamenlijke activiteiten
Gratis parkeren
Kapper
Multifunctionele ruimte
Restaurant
Spelmateriaal
Tuin
Winkel / supermarkt

Goede zorg 

In Bosrijk werken betrokken woonbegeleiders die hun uiterste best voor u doen. Overdag is er per woonlaag één woonbegeleider en een ondersteunende woonbegeleider. ’s Nachts is altijd één medewerker aanwezig.

Vrijwilligers en studenten helpen mee

Studenten van Radboud Universiteit Nijmegen doen in Bosrijk onderzoek. Verder werken er in Boszicht en Bosrijk 55 vrijwilligers die muziek met u maken of een spelletje doen. Ook organiseren ze activiteiten in het restaurant. Bewoners uit de omgeving die in een aanleunwoning wonen, zijn hier ook welkom. Als u wilt, maakt een vrijwilliger een biografie van uw leven maken om activiteiten goed aan te laten sluiten.

Een zorgindicatie is nodig

Voor een woning in Bosrijk heeft u een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) nodig. Deze vraagt u aan bij Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Inschrijven kan met de volgende indicaties:

  • VV05/ zorgprofiel VV beschermd wonen met intensieve dementiezorg.
  • VV07/ zorgprofiel VV beschermd wonen met zeer intensieve zorg vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding.

Heeft u al een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met ZZG Zorgbemiddeling Rijk van Nijmegen. Zij kunnen u ook meer vertellen over de wachtlijst:

T: 024-3017620 / E: zorgbemiddeling.nijm@zzgzorggroep.nl

Bent u getrouwd of woont u samen? Dan mag uw partner ook meeverhuizen als u een zorgindicatie heeft. Het is wel goed te weten dat uw partner helaas niet in het appartement mag blijven wonen als u overlijdt. Dat kan alleen met een zorgindicatie

 

Afspraak maken?

Wilt u een keer komen kijken in Bosrijk? Vul hieronder uw gegevens in, dan maken we een afspraak voor een bezichtiging.

  • Uw gegevens worden zorgvuldig behandeld en niet aan derden verstrekt.

Contact

Adres:

Bosrijk
Heemraadstraat 10
6525 TJ Nijmegen

T: 024-6859959
E: e.vanpinxteren@zzgzorggroep.nl

Locatiemanager:

De heer E. van Pinxteren

 

Met de auto:

Parkeren kan gratis op parkeerterreinen rondom het complex.

Met de bus:

Bushalte Kannunik Mijllinckstraat (350 meter), Sint Annastraat/Heiweg (650 meter)


Terug naar wonen met zorg