Mookerhof Mook


Voorzieningen & activiteiten

WiFi
Supermarkt
Tuin
Bushalte
Gratis parkeren
Gemeenschappelijke ruimte
iPad of laptop aanwezig
Bos en/of Park
Gezamelijke activiteiten
Spelletjes

Nieuwe woonlocatie Mookerhof

Als u vanwege dementie niet meer thuis kunt wonen, kunt u uw leven voortzetten in Mookherhof. Hier woont u in uw eigen appartement, zoals u dat prettig vindt. Begeleiding is dag en nacht aanwezig.

Hart van Mook 

De nieuwe woonlocatie heeft 38 comfortabele appartementen. Vierentwintig  appartementen in Mookerhof zijn geschikt voor bewoners met dementie. En dertien in naastgelegen woonlocatie Mookerplein, voor bewoners die in beperkte mate zorg nodig hebben.  

Thuis in Mookerhof 

Mookerhof heeft drie verdiepingen met elk acht appartementen. In de gezamenlijke buurtkamer kunt u met medebewoners een kop koffie drinken. Als u wilt, helpt u mee koken. Vindt u het fijn om naar buiten te gaan? Bij mooi weer geniet u in de afgeschermde tuin van het zonnetje.  

Eigen appartement 

De appartementen hebben allemaal een woonkamer met kleine, open keuken, badkamer en slaapkamer. Er zijn geen drempels, elke ruimte is bereikbaar met een rolstoel. Het appartement is standaard uitgerust met een hoog/laagbed, gordijnen en vloerbedekking. Verder mag u uw eigen spullen meenemen. Zo voelt u zich snel thuis. 

Deskundige zorg en ondersteuning

Betrokken medewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig. Samen met u en uw familie stemmen ze af welke zorg en ondersteuning nodig is. Daarbij wordt ook gekeken hoe uw familie kan helpen. De specialist ouderengeneeskunde is eindverantwoordelijk voor de zorg. Als het nodig is, schakelen we een  fysiotherapeut of ergotherapeut in.  

Gezamenlijke tuinkamer 

Heeft u bezoek? Dan kunt u ook gebruik maken van de gezamenlijke tuinkamer. Het is een ontmoetingsplek voor beide woonlocaties en alle inwoners uit Mook.  

 

Contact gegevens

Adres:
Mookerhof Mook
Prinses Amaliahof 1 t/m 49
6585 KZ Mook
 

Contactpersoon

Linda van Megen
06-83495910
linda.vanmegen@zzgzorggroep.nl
 

Bereikbaarheid

Met de auto
Gratis parkeren voor de deur van Mookerhof.

Met de bus
Bushalte Rijksweg op loopafstand.

Een zorgindicatie is nodig

Voor een appartement in Mookerhof is een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz)nodig. Deze vraagt u aan bij Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Inschrijven is mogelijk met de volgende indicaties:

  • VV05 / zorgprofiel VV beschermd wonen met intensieve dementiezorg
    of
  • VV07 / zorgprofiel VV beschermd wonen met zeer intensieve zorg vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding

Heeft u al een indicatie?

Dan kunt u contact opnemen met ZZG Zorgbemiddeling.

      024 – 301 76 20

    zorgbemiddeling@zzgzorggroep.nl

Interesse in een woning?

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij terug om uw vragen te beantwoorden.

Deze velden zijn verplicht
Uw gegevens worden zorgvuldig behandeld en niet aan derden verstrekt.