Campanula Lent


Voorzieningen & activiteiten

Bushalte
Gratis parkeren
Kapper
Bos en/of Park
Pedicure
Tuin
Supermarkt
Gemeenschappelijke ruimte
Gezamelijke activiteiten
Muzikale activiteiten

Campanula; rust en ruimte in het groene LentIn Campanula hebben we maar één doel: u een fijn thuis bieden. Samen zorgen we ervoor dat u in uw eigen woning uw leven voortzet. U bent zelf de baas en woont zoals u dat prettig vindt. Alles mag, tenzij het niet anders kan.

Kleinschalig en gemoedelijk

Campanula is kleinschalig. Vier verdiepingen met elk acht bewoners. Op drie van de vier woonlagen wonen bewoners met dementie. Op de andere woonlaag bewoners die lichamelijk achteruitgaan. 

Ruime appartementen

Verhuist u naar Campanula, dan krijgt u een tweekamerappartement (45m2) dat u inricht met uw eigen spullen. Dat is fijn, zo heeft u snel weer een vertrouwde plek. Uiteraard ontvangt u bezoek wanneer u wilt. Het blijft uw thuis.

Samen of alleen; alles mag

Medebewoners ontmoet u in de gezamenlijke ruimtes. Er zijn verschillende sfeerhoeken, zoals sport en bewegen, wellness, een tuinkamer en theaterhoek waar kleine optredens plaatsvinden. ’s Avonds eet u een warme maaltijd. Samen in de woonkeuken of in uw appartement. Wat u het prettigst vindt.

Altijd zorg in de buurt 

Op uw etage werkt een vast team van woonbegeleiders. Dag en nacht. De woonbegeleider helpt met wassen en aankleden als dat nodig is. En zorgt voor gezamenlijke activiteiten, zoals krant lezen of spelletjes spelen. Bij Campanula is overdag altijd een verpleegkundige en specialist ouderengeneeskunde beschikbaar. Een psycholoog of fysiotherapeut wordt ingeschakeld als dat nodig is.

Samen één team 

In Campanula zijn 20 tot 30 vrijwilligers actief. Soms koken ze. Of wandelen en fietsen met bewoners in de groene, Lentse omgeving. Ook betrokkenheid van familie en vrienden is belangrijk. Het is fijn als ze een steentje bijdragen. Bijvoorbeeld door activiteiten te organiseren. Pianoconcert, liedjesavond een toneelvoorstelling; alles is mogelijk.

Contact gegevens

Adres:
Campanula Lent
Barbarastraat 192
6663 ML Nijmegen
 

Contactpersoon

Mevrouw D. Versleijen
 

Bereikbaarheid

Met de auto
Gratis parkeren in de straten rondom Campanula.

Met de bus
Bushalte aan de Dalidastraat ligt op 100 meter afstand en Thermion-Oost op 300 meter

Een zorgindicatie is nodig

Voor een woning in Campanula Nijmegen is een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) nodig. Deze vraagt u aan bij Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Inschrijven kan met de volgende indicaties

  • VV05/ zorgprofiel VV beschermd wonen met intensieve dementiezorg.
  • VV06/ zorgprofiel VV beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging.
  • VV07/ zorgprofiel VV beschermd wonen met zeer intensieve zorg vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding.
  • VV08/ zorgprofiel VV beschermd wonen met zeer intensieve zorg vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op verzorging/verpleging.

Heeft u al een indicatie?

Dan kunt u contact opnemen met ZZG Zorgbemiddeling.

      024 – 301 76 20

    zorgbemiddeling@zzgzorggroep.nl

Wilt u een keer komen kijken?

Wilt u een keer komen kijken? Dan kan. Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen wij u terug om een afspraak te maken. Of stuur een mail naar Marjolein Koks, casemanager bij Campanula: m.koks@zzgzorggroep.nl

We hebben een digitale rondleiding in de vorm van een video gemaakt. Heeft u interesse?  Laat het ons weten, dan kunnen we deze video mailen.   

Deze velden zijn verplicht