Inschrijven woonlocatie

Hoe kan ik mij inschrijven?

Om u in te schrijven op de plaatsingslijst van een locatie vraagt u eerst een Wlz (Wet langdurige zorg) indicatie aan. Wlz staat voor Wet langdurige zorg en is bedoeld voor mensen die langdurige zorg nodig hebben. Om in aanmerking te komen voor deze zorg, heeft u een Wlz-indicatie nodig. Wilt u bespreken welke woonzorglocatie het beste past bij uw zorgprofiel?Als u een zorgindicatie gaat aanvragen is het handig om eerst te bespreken welke locatie het beste past bij uw zorgprofiel. U kunt ons bellen op nummer: 024 - 366 57 77. 

Een woonzorglocatie van ZZG zorggroep als voorkeurslocatie Heeft u al een zorgindicatie aangevraagd bij het Centrum Indicatiestelling Zorg en uw voorkeurslocatie doorgegeven? Uw voorkeurslocatie is de woonlocatie waar u het liefst wilt wonen. Is uw voorkeurslocatie een woonlocatie van ZZG zorggroep? Dan neemt de zorgbemiddeling van ZZG zorggroep contact met u op. De medewerkers van zorgbemiddeling bespreken met u of uw gekozen locatie passend is bij de afgegeven indicatie. 

Inschrijven bij meerdere woonlocaties.Natuurlijk mag u zich ook bij woonlocaties van andere zorginstellingen inschrijven. Bij ZZG zorggroep kunt u voor één locatie de voorkeur uitspreken. Wij denken graag met u mee of dit de meest passende locatie is. Als u zich inschrijft bij een woonlocatie, komt u op de plaatsingslijst te staan. Lees hier meer over het inschrijven op de plaatsingslijst .
Heeft u een woonzorglocatie van een andere organisatie gekozen en wilt u deze wijzigen in een woonzorglocatie van ZZG zorggroep? Neemt u dan contact op met zorgbemiddeling. Zij kijken samen met u welke locatie het meest passend is. 

Een nummer voor al uw zorgvragen:
Dit nummer is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar