“De zorg werd met liefde gegeven. Dat kon ik goed merken aan hoe mensen met elkaar omgaan. Het team doet echt zijn uiterste best om het de bewoners zo prettig mogelijk te maken. Uitstekende communicatie. Als mantelzorger kan ik zeggen: zo zou alle zorg moeten zijn in Nederland. Topzorg!” - waardering op ZorgkaartNederland over ZZG zorggroep

Top 10 best gewaardeerde zorgorganisaties

Zoals u wellicht weet, kunnen cliënten via ZorgkaartNederland een waardering achterlaten. Bovenstaande quote is daar een voorbeeld van. Het afgelopen jaar is dit door veel cliënten van ZZG (of hun naasten) gedaan. Cliënten geven in deze waarderingen aan dat ze bijzonder tevreden zijn over de zorg en ondersteuning die ze van medewerkers van ZZG zorggroep krijgen. Ze geven gemiddeld maar liefst een 8,9. Dit prachtige cijfer zorgt er mede voor dat we in 2022 tot de 10 best gewaardeerde zorgorganisaties binnen de sector verpleeghuiszorg horen. Ondanks zeer intensieve jaren, tekort aan (zorg-)medewerkers, moeilijkere zorgvragen en de nasleep van corona, hebben medewerkers van ZZG samen meer deskundige, liefdevolle en heldere zorg en ondersteuning aan alle cliënten van ZZG gegeven. De gemiddelde waardering is zelfs gestegen ten opzichte van vorige jaren. Dat vinden we een extra pluim waard. Wij zijn TROTS op onze (zorg-)medewerkers! !

Wat is ZorgkaartNederland?ZorgkaartNederland is de meest toonaangevende keuzewebsite waar waardevolle waarderingen en reviews staan van zorgconsumenten over behandelaren/medisch specialisten en zorgorganisaties. ZorgkaartNederland helpt mensen die zorg nodig hebben met het kiezen van de best passende zorgaanbieder. Een team van zo’n 20 mensen werkt dagelijks aan het controleren van waarderingen, het up-to-date houden van de database van zorgaanbieders en de doorontwikkeling van het platform. ZorgkaartNederland is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland. Bron: Zorgkaart Nederland 

Hoe bepaalt Zorgkaart Nederland de Top 2022? Om in de Top 2022 binnen de sector Verpleeghuiszorg van ZorgkaartNederland terecht te komen, moeten er tussen 1 januari 2022 en 1 november 2022 minimaal 30 waarderingen zijn geplaatst. ZorgkaartNederland berekent de Top 2022 per organisatie. Hiervoor tellen ze alle waarderingen van alle verschillende locaties bij elkaar op. De tien organisaties met het hoogste gemiddelde cijfer komen in de Zorgkaart Nederland Top 2022. 

Deel uw ervaring met onsWij zijn natuurlijk erg trots op de plek in deze Top 2022. En willen u graag bedanken voor het delen van uw ervaringen. Blijf dit ook vooral doen. Wij zijn altijd benieuwd naar uw verhaal. Zowel voor het aangeven van problemen of klachten als bij het delen van positieve ervaringen. Het beste kunt u eerst contact opnemen met de eerstverantwoordelijk zorgverlener. Ook kunt u uw ervaringen bij ZZG zorggroep delen op ZorgkaartNederland.