HomeWonen met zorgVlindertuin

Vlindertuin

Wonen met dementie

Op de grens van Nijmegen en Berg en Dal, ligt de beschermde woonvorm Vlindertuin.

De beschermde woonvorm Vlindertuin ligt op het terrein van voormalig woonzorgcentrum Vijverhof, aan de rand van een uitgestrekt bosgebied.

Beschermd wonen

In Vlindertuin wonen 32 mensen, verdeeld over vier kleinschalige woongroepen. Alle bewoners hebben een vorm van dementie. Er is 24 uur per dag intensieve zorg en toezicht dichtbij.

Prettig voelen

U vindt er altijd een plek waar u zich prettig voelt. Samen met andere bewoners in de huiskamer, tuin, sfeerruimtes of in uw eigen woon-/slaapkamer. Voorop staat dat u het leven zo veel mogelijk voortzet zoals u gewend bent.

Terrein in ontwikkeling

Vlindertuin beschermd wonen ligt op het terrein van voormalig woonzorgcentrum Vijverhof. Het terrein is volop in ontwikkeling. Naast Vlindertuin staat Bosrand, een andere woonvoorziening voor mensen met dementie. Beide gebouwen worden met elkaar verbonden door een nieuwe ruimte die in het teken van ontmoeting en verbinding staat. Ook is er een dierenpark met onder meer ezels, geiten, schapen en kippen.

Meer informatie?

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de medewerkers van front-office Rijk van Nijmegen: 024 – 381 71 11 of frontofficervn@zzgzorggroep.nl

Vrijwilliger worden?

Onze ruim 900 vrijwilligers zijn van grote betekenis voor onze organisatie. Iets voor een ander betekenen, nieuwe mensen leren kennen of eigen talenten benutten. In een prettige, ongedwongen sfeer kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van onze cliënten.

Vrijwilliger worden bij Vlindertuin? Christel Dirks, coördinator Welzijn, vertelt u er graag meer over: c.dirks@zzgzorggroep.nl

Adres Vlindertuin

Johannaweg 1a
6571 GE Berg en Dal
Bekijk Vlindertuin via Google Maps


Terug naar wonen met zorg