HomeWonen met zorgDe Meent

De Meent

Wonen met dementie

De Meent is een kleinschalige woonvorm in een beschermde omgeving voor 25 mensen met dementie. Een veilige woonomgeving in Groesbeek met behoud van het vertrouwde gevoel van thuis. In De Meent mag de bewoner zijn wie hij is. Uitgangspunt is altijd dat er samen met de bewoner gekeken wordt naar wat hij zelf kan en waar zijn familie, vrienden en vrijwilligers in kunnen ondersteunen.

Er is altijd een plekje te vinden waar de bewoner zich op dat moment fijn voelt. De rust van zijn eigen appartement of de levendigheid van de woongroep. Ook andere plekken zoals de kapel, de zithoek of de tuin kan de bewoner opzoeken. En er zijn extra activiteiten, zoals een muziekmiddag en bingo. Samen met de andere bewoners bezig zijn vormt de basis van iedere dag.

De Meent kleinschalig beschermd wonen is gevestigd in woonzorgcentrum de Meent. Daar worden 53 zorgappartementen bewoond door cliënten van Oosterpoort Wooncombinatie en twintig aanleunappartementen door cliënten van ACM Vastgoed Management.

Meer informatie?

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de medewerkers van front-office Rijk van Nijmegen: 024 – 381 71 11 of frontofficervn@zzgzorggroep.nl

Vrijwilliger worden?

Onze ruim 900 vrijwilligers zijn van grote betekenis voor onze organisatie. Iets voor een ander betekenen, nieuwe mensen leren kennen of eigen talenten benutten. In een prettige, ongedwongen sfeer kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van onze cliënten.

Vrijwilliger worden bij De Meent? Sandra Theunissen – de Rooij, coördinator Welzijn, vertelt u er graag meer over: s.derooij@zzgzorggroep.nl

Adres De Meent

De Meent 2
6562 CZ Groesbeek
Bekijk de Meent via Google Maps


Terug naar wonen met zorg