HomeWonen met zorgBoszicht

Boszicht

Wonen met dementie|Wonen met lichamelijke achteruitgang

Wonen met zorg in de groene, bosrijke omgeving van de Nijmeegse wijk Brakkenstein.

Als zelfstandig wonen niet meer gaat, kan het nodig zijn om te verhuizen naar een veiligere omgeving. Naar een nieuwe woning, met de zorg die u nodig heeft binnen handbereik. Wonen in Boszicht is dan iets voor u!

Gezond, groen en respectvol

In Boszicht zet u uw leven zoveel mogelijk voort op een manier zoals u gewend bent. Een gezonde levensstijl en respect voor mens en milieu zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. U heeft in Boszicht mogelijkheden om anderen te ontmoeten. En woont in de groene, bosrijke omgeving van de levendige wijk Brakkenstein. In Boszicht kunt u blijven wonen, ook als uw vraag naar zorg toeneemt.

Uw woning

Een woning in Boszicht bestaat uit een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met toilet en bergruimte. Daarnaast heeft elke woning een balkon of terras. Ook is er een aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

In totaal zijn er in Boszicht 78 appartementen, verdeeld over negen verdiepingen. De woonmogelijkheden variëren van zelfstandig met zorg in uw eigen woning, tot beschermd waarbij u naast uw eigen woning gebruik maakt van de gezamenlijke buurtkamer. Een aantal woningen is geschikt voor twee personen.

Zorg die u verder helpt

U kunt in Boszicht komen wonen als het in uw huidige woning niet meer vanzelf gaat, bijvoorbeeld doordat uw gezondheidsproblemen zijn toegenomen. Samen kijken we welke ondersteuning en zorg u verder helpen. In samenspraak met u en de mensen om u heen stellen we uw persoonlijke arrangement op.

ZZG Zorgbemiddeling Nijmegen
Wonen in Boszicht iets voor u? Maak dan gerust een afspraak voor een rondleiding en meer informatie door te bellen naar ZZG Zorgbemiddeling Nijmegen (afgekort ZZN), bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer: 024 – 301 76 20.
De komende jaren gaat er wel wat veranderen in Boszicht. Lees voor meer informatie over de ontwikkelingen dit nieuwsbericht. Wilt u weten wat dit voor nieuwe bewoners kan betekenen? Neem dan ook contact op met ZZG Zorgbemiddeling, zij kunnen u er meer over vertellen.

Vrijwilliger worden?

Onze ruim 900 vrijwilligers zijn van grote betekenis voor onze organisatie. Iets voor een ander betekenen, nieuwe mensen leren kennen of eigen talenten benutten. In een prettige, ongedwongen sfeer kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van onze cliënten.

Vrijwilliger worden bij Boszicht? Connie Raafs – van Geffen vertelt u er graag meer over: c.vangeffen@zzgzorggroep.nl

Adres Boszicht

Heemraadstraat 10
6525 TJ Nijmegen
Bekijk Boszicht via Google Maps

T. 024 – 383 33 50


Terug naar wonen met zorg