HomeWonen met zorgBosrand

Bosrand

Wonen met dementie

Op de grens van Nijmegen en Berg en Dal, ligt de beschermde woonvorm Bosrand.

De beschermde woonvorm ligt op het terrein van voormalig woonzorgcentrum Vijverhof, aan de rand van een uitgestrekt bosgebied.

Beschermd wonen

In de beschermde woonvorm Bosrand wonen 48 mensen, verdeeld over zes kleinschalige woongroepen. Alle bewoners hebben een vorm van dementie. Er is 24 uur per dag zorg en toezicht dichtbij.

Prettig voelen

Bewoners vinden er altijd een plek waar ze zich prettig voelen. Zo kunnen ze samen met andere bewoners in de huiskamer of beschermde tuin zijn, gebruik maken van de zelf ingerichte sfeerruimtes of in hun eigen woon-slaapkamer zitten. Voorop staat dat ze het leven zoveel mogelijk voortzetten zoals ze gewend zijn.

Terrein in ontwikkeling

Bosrand beschermd wonen ligt op het terrein van voormalig woonzorgcentrum Vijverhof. Het terrein is volop in ontwikkeling. Naast Bosrand staat Vlindertuin, een andere woonvoorziening voor mensen met dementie. Beide gebouwen worden met elkaar verbonden door een nieuwe ruimte die in het teken van ontmoeting en verbinding staat. Ook is er een dierenpark met onder meer ezels, geiten, schapen en kippen.

Meer informatie over wonen in Bosrand leest u in de locatiebrochure.
Vraag ‘m direct aan (of download de digitale versie)!

Voor meer informatie over wonen in Bosrand kunt u contact opnemen met de medewerkers van front-office Rijk van Nijmegen.

Bosrand

Johannaweg 65
6571 GE Berg en Dal
T. 024 – 381 71 11 (front-office)
E. frontofficervn@zzgzorggroep.nl


Terug naar wonen met zorg