Waterrijk Nijmegen


Voorzieningen & activiteiten

Bushalte
Fysiotherapie en/of ergotherapie
Gratis parkeren
Bos en/of Park
Restaurant
Supermarkt
Beweegruimte
Gezamelijke activiteiten
Spelletjes

Waterrijk; goede zorg dichtbij huis 

Waterrijk ligt op Park Malderborgh; een “eiland” omgeven door groen en water. Met Waterrijk, Zonnebaars en Restaurant... bij de buren als middelpunt. Een plek waar jong en oud elkaar ontmoeten. En waar oog is voor elkaar. In Waterrijk woont u zelfstandig in uw eigen appartement. Goede zorg is in de buurt. Familie en vrienden zijn altijd welkom en blijven nauw betrokken.

Uw nieuwe thuis 

Waterrijk heeft vier woongroepen met elk zes personen. Iedere woongroep heeft een gezamenlijke huiskamer en keuken. Hier ontmoet u uw medebewoners. Er is oprechte aandacht voor elkaar. De sfeer is huiselijk, met de gezelligheid die u van vroeger kent. In Waterrijk mag u zijn wie u bent, u krijgt alle ruimte.

Eigen appartement 

In uw appartement (ongeveer 40m2 ) kunt u doen en laten wat u wilt. In de woon/slaapkamer staat een elektrisch verstelbaar bed. Ook hoeft u niet te zorgen voor gordijnen, vitrage en vloerbedekking. De rest van de spullen mag u zelf meenemen. Het appartement heeft een ruime badkamer die een keer in de week wordt schoongemaakt. Beddengoed, handdoeken en washandjes worden ook gewassen. De overige was kan uw familie doen. Maar u kunt het ook uitbesteden.

Vervelen is niet nodig...

Want bij Restaurant...bij de buren is altijd iets te doen. Niet alleen bewoners komen hier graag. Ook mensen uit de buurt. Het is een ideale plek voor een kop koffie of een activiteit. Wijnproeven, biljarten, koken; vrijwilligers van Restaurant bij de buren organiseren het allemaal. Natuurlijk met ondersteuning van professionals. Soms betaalt u een kleine bijdrage.

Altijd zorg in de buurt 

Betrokken medewerkers staan dag en nacht klaar. Het draait om u. Samen met uw familie zorgen ze ervoor dat u het goed maakt. Daarnaast is er een specialist ouderengeneeskunde of fysiotherapeut verbonden aan Waterrijk.

Enthousiaste vrijwilligers 

Op Park Malerborgh helpen vijftig vrijwilligers met activiteiten en de maaltijden. Of lopen de ‘kwiekroute’; een wandeling met beweegopdrachten tussendoor. Soms zijn ze een “maatje”. Dan doen ze een activiteit met u alleen. Leerlingen van het tegenovergelegen Kandinsky College lopen stage op het park. Die komt u tegen bij activiteiten of in het restaurant.

Download brochure

Contact gegevens

Adres:
Waterrijk Nijmegen
Irene Vorrinkstraat 411, 413, 429 & 431
6535 NB Nijmegen
 

Contactpersoon

Mariette Kranendonk
024 - 366 57 77
info@zzgzorggroep.nl
 

Bereikbaarheid

Met de auto
Bewoners parkeren in de parkeergarage onder het complex. Bezoekers kunnen gratis op een terrein aan de overkant van de Malderborghstraat parkeren.

Met de bus
Irene Vorrinkstraat (250 meter)  

Een zorgindicatie is nodig

Voor een woning in Waterrijk is een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) nodig. Deze vraagt u aan bij Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

U kunt zich inschrijven met de volgende indicatie:

  • Zorgprofiel VV05:  beschermd wonen met intensieve dementiezorg
  • Zorgprofiel VV07:  beschermd wonen met zeer intensieve zorg vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding.

Heeft u al een indicatie?

Dan kunt u contact opnemen met ZZG Zorgbemiddeling. 

    024-301 76 20

  zorgbemiddeling@zzgzorggroep.nl 

 

Wilt u een keer komen kijken?

Dan bent u natuurlijk van harte welkom. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

Deze velden zijn verplicht
Uw gegevens worden zorgvuldig behandeld en niet aan derden verstrekt.