De Weegbree Wijchen

Contact gegevens

Adres:
De Weegbree Wijchen
Hoefsestraat 40
6601 GV Wijchen

Contactpersoon

Bereikbaarheid

Met de auto

Gratis parkeren in de buurt 

De Weegbree Wijchen; een nieuw thuis dichtbij huis

In De Weegbree woont u veilig en vertrouwd. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Verhuist u naar De Weegbree, dan zet u uw leven voort zoals u gewend bent. U blijft wie u bent. Familie en vrienden worden nauw bij uw leven betrokken.

De Weegbree; uw nieuwe thuis

Samen met medebewoners brengt u de dag door in één van de huiskamers. Hier ontvangt u bezoek, kijkt televisie of leest de krant. Voor ontspanning of een activiteit zijn speciale belevingsgangen ingericht. In De Weegbree vindt u altijd wel een plek waar u zich op uw gemak voelt. Binnen of buiten in de beschermde binnentuin.  

Uw kamer in De Weegbree

In uw (gedeelde) slaapkamer kunt uw eigen meubels neerzetten. Het meubilair moet u wel zelf schoonmaken, de rest doen wij. Wilt u overdag even alleen zijn? Dan kunt u zich op uw kamer terugtrekken. Wat u het prettigst vindt. 

Professionele zorg

In iedere huiskamer is een team van verzorgenden 24 uur per dag aanwezig. Zij zorgen ervoor dat u zich gesteund en geborgen voelt. U bepaalt samen met ons welke zorg en ondersteuning u nodig heeft. 

Vrijwilligers 

Bij De Weegbree werken veel vrijwilligers. Ze ondersteunen bij allerlei werkzaamheden. En helpen mee met activiteiten. 


Voorzieningen & activiteiten

Supermarkt
WiFi
Tuin
Bushalte
Gratis parkeren
Beweegruimte
Gezamelijke activiteiten
Spelletjes

Een zorgindicatie is nodig

Voor een woning in De Weegbree heeft u een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz)nodig. Deze vraagt u aan bij Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Inschrijven kan met de volgende indicaties:

  • VV05 / zorgprofiel VV beschermd wonen met intensieve dementiezorg.
  • VV07 / zorgprofiel VV beschermd wonen met zeer intensieve zorg vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding.

Heeft u al een indicatie?

Dan kunt u contact opnemen met ZZG Zorgbemiddeling.

      024 – 301 76 20

    zorgbemiddeling@zzgzorggroep.nl

Wilt u een keer komen kijken?

Wilt u een keer komen kijken in De Weegbree? Dat kan. Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Deze velden zijn verplicht