Boszicht Nijmegen

Contact gegevens

Adres:
Boszicht Nijmegen
Heemraadstraat 10
6525 TJ Nijmegen

Contactpersoon

De heer E. van Pinxteren

Bereikbaarheid

Met de auto
Parkeren kan gratis op de parkeerterreinen rondom het complex.

Met de bus
Kannunik Mijllinckstraat (350 meter), Sint Annastraat/Heiweg (650 meter)

Boszicht Nijmegen; rustig en traditioneel

In de groene wijk Brakkenstein ligt woonlocatie Boszicht. Hier krijgt u de zorg die u nodig heeft. Samen kijken we hoe uw dag er het beste uit kan zien. Ondersteunen als dat nodig is. Zodat u de regie houdt over uw leven. En de dingen blijft doen die u prettig vindt.

Elk jaargetijde een ander uitzicht 

De meeste appartementen van Boszicht liggen op de bovenste verdieping van het gebouw. Daardoor heeft u een mooi uitzicht over de bossen en sportvelden.

Eigen appartement

Verhuist u naar Boszicht, dan krijgt u een eigen appartement. De ruime appartementen hebben een woonkamer met open keuken, slaapkamer en (aangepaste) badkamer. 

Altijd zorg in de buurt

Zorg is dag en nacht in de buurt. Drie zorgteams per twee verdiepingen (twintig appartementen). De behoefte aan zorg is voor iedereen anders. Samen stemmen we af welke zorg u nodig heeft en maken een zorgplan.

Van alles te doen
U kiest zelf of u thuisblijft of andere bewoners ontmoet in de gemeenschappelijke ruimtes. Bingo, sjoelen, muziekmiddagen, filmvoorstellingen; het kan allemaal. 

Vrijwilligers en studenten helpen mee

Studenten van Radboud Universiteit Nijmegen doen in Boszicht onderzoek en werken vrijwillig mee. Totaal werken er 55 vrijwilligers in Boszicht. Zij organiseren vaak activiteiten. Bewoners uit de omgeving die in een aanleunwoning wonen, zijn ook welkom.  


Een zorgindicatie is nodig

Voor een woning in Boszicht is een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) nodig. Deze vraagt u aan bij Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Inschrijven kan met de volgende indicaties:

  • VV04/zorgprofiel VV beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging.
  • VV06/zorgprofiel VV beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging.

Heeft u al een indicatie?

Dan kunt u contact opnemen met ZZG Zorgbemiddeling.  


        024 – 301 76 20

      zorgbemiddeling@zzgzorggroep.nl

Bent u getrouwd of woont u samen? Dan mag uw partner ook meeverhuizen als u een zorgindicatie heeft. Het is wel goed te weten dat uw partner helaas niet in het 2-persoonsappartement mag blijven wonen als u overlijdt. Verhuizing naar een 1-persoonsappartement is dan noodzakelijk.

Wilt u een keer komen kijken?

Wilt u een keer komen kijken in Boszicht? Dat kan. Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. 

Deze velden zijn verplicht