HomeAndere dienstenGewoon Thuis

Gewoon Thuis

Lijkt het u fijn om thuis extra ondersteuning te krijgen, naast de wijkverpleging die u al ontvangt? Of om samen met een nieuw vertrouwd gezicht iets te doen waar u gewoon zin in heeft? Dat kan in Wijchen, Beuningen, Druten en West Maas en Waal. Daar helpen de medewerkers van Gewoon Thuis u verder!

U bepaalt

Gewoon Thuis is een dienst van ZZG zorggroep. Een dienst waarbij u zelf bepaalt van welke extra hulp en diensten u gebruik maakt. Veel is mogelijk bij Gewoon Thuis. Bijvoorbeeld winkelen of meegaan naar het ziekenhuis. Maar ook ondersteuning bij de dagelijkse dingen, zoals samen de hond uitlaten of boodschappen doen. U krijgt een vast aanspreekpunt dat u de gewenste ondersteuning kan bieden. Zo krijgt u altijd een vertrouwd gezicht bij u over de vloer.

Ideale oplossing

“Ik heb geweldig fijne hulptroepen, maar wil die niet blijvend belasten”, vertelde mevrouw De Bruin twee jaar geleden aan de wijkverpleegkundige die haar en haar man bezocht. “Misschien zijn de extra hulp en diensten van Gewoon Thuis iets voor u”, bood de wijkverpleegkundige aan. Inmiddels kunnen én wil het echtpaar geen dag meer zonder Gewoon Thuis. Ze krijgen nu zeven dagen per week, minimaal twee keer per dag, extra ondersteuning. “We krijgen hulp bij dagelijkse dingen, zoals douchen, zware dingen verschuiven en vervoer van en naar het ziekenhuis. De medewerkers stellen ons op ons gemak en denken met ons mee. Niets is hen teveel. We zijn enorm blij met deze ondersteuning.”

Voor wie

U kunt gebruik maken van de diensten van Gewoon Thuis als u nu al wijkverpleging ontvangt, of een indicatie heeft voor een verzorgings- of verpleeghuis. Het maakt daarbij niet uit van welke zorgorganisatie u de benodigde zorg krijgt.

Hoe het werkt

Als u Gewoon Thuis inzet, koopt u een pakket met punten. Ieder punt is te verzilveren voor één uur dienstverlening. Daarmee zet u de medewerkers van Gewoon Thuis in voor de ondersteuning die u verder helpt.

Meer informatie

Gewoon Thuis is maatwerk voor elke klant. Daarom komen we graag eerst bij u op bezoek voor een kennismaking. Tijdens dit vrijblijvende gesprek nemen we uw wensen en behoeften door. We kijken welke zorg u momenteel ontvangt en wat de aanvullende mogelijkheden zijn met Gewoon Thuis. Tot slot beslist u of u gebruik gaat maken van onze diensten.
Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek door te bellen naar Gewoon Thuis:

Woont u in de gemeente Wijchen?
Bel: 06 – 53 64 97 72

Woont u in de gemeente Beuningen?
Bel: 06 – 20 33 18 26

Woont u in de gemeente Druten?
Bel: 06 – 51 50 09 61

Woont u in de gemeente West Maas en Waal?
Bel: 06 – 51 50 09 58