HomeWonen met zorgMookerhof

Mookerhof

Wonen met dementie

Zij-aanzicht ingangen

Mookerhof is de nieuwe naam van de woonvoorziening die KlokGroep voor ZZG zorggroep in hartje Mook aan het bouwen is. In Mookerhof krijgen 24 mensen met dementie hun eigen appartement. Ze ontvangen 24 uur per dag liefdevolle zorg en ondersteuning van de woonbegeleiders van ZZG zorggroep.

Naast Mookerhof bouwen we ook Mookerplein. Hier komen 13 appartementen voor mensen die vanwege lichamelijke achteruitgang zorg bij de hand nodig hebben. Er komt ook een appartement bestemd voor tijdelijke opvang.

Voor meer informatie over Hart van Mook kijk hier.

Lees hier een nieuwsbericht over de bekendmaking van de namen.

Een zorgindicatie is nodig

Voor een appartement in Hart van Mook is een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz)nodig. Deze vraagt u aan bij Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Omdat de bouw net begonnen is, kunt u zich nu alleen als belangstellende aanmelden. Inschrijven is op een later moment mogelijk met de volgende indicaties:

  • VV05 / zorgprofiel VV beschermd wonen met intensieve dementiezorg
    of
  • VV07 / zorgprofiel VV beschermd wonen met zeer intensieve zorg vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding

Wilt u meer informatie over wonen met zorg in hartje Mook? Neem dan contact op met Marlies Garritsen, projectmanager Mook, m.garritsen@zzgzorggroep.nl, 06- 19 26 70 78.

Nieuwe medewerkers en vrijwilligers gezocht

Als de nieuwe bewoners hun appartement betrekken, zijn er ook nieuwe medewerkers nodig. Er is veel mogelijk bij Hart van Mook. Zo kunt u al met een zorg- of welzijnsdiploma aan de slag. Wilt u meer weten over werken bij Hart van Mook? Neem contact op met onze recruiter Iris Jansen 06 – 12 01 12 08 of i.jansen@werkenbijzzgzorggroep.nl

Meer informatie?
Ga naar werkenbijzzgzorggroep.nl

Als vrijwilliger kunt u het welzijn van de bewoners vergroten door te helpen bij gezamenlijke activiteiten of door een ‘maatje’ te worden van een bewoner.

Nieuwsbrief

Om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de nieuwbouw verschijnt er elke twee maanden een nieuwsbrief. U kunt deze bekijken via onderstaande links.

Nummer 5, november 2019
Nummer 4, september 2019

Nummer 3, juni 2019
Nummer 2, april 2019
Nummer 1, februari 2019


Terug naar wonen met zorg