HomeWonen met zorgKloostertuin

Kloostertuin

Wonen met lichamelijke achteruitgang

Zelfstandig wonen met zorg bij de hand in Kloostertuin op Park Mariëndaal in het Groesbeekse centrum.

Op Park Mariëndaal in het centrum van Groesbeek ligt Kloostertuin, een modern wooncomplex voor senioren. De bovenste drie verdiepingen van het gebouw zijn bestemd voor mensen die in meer of mindere mate zorg en/of ondersteuning nodig hebben.

In Kloostertuin zijn 39 appartementen waarin mensen zelfstandig wonen met de benodigde zorg bij de hand. Ze huren hun appartement van een woningcorporatie en ontvangen de benodigde zorg en ondersteuning van bijvoorbeeld thuiszorg.

Naast Kloostertuin liggen op Park Mariëndaal de twee nieuwe woongebouwen Heuvelrijk en Rozenboog. Het park wordt op dit moment nieuw ingericht en vormt een directe groene verbinding met de voorzieningen van het park en de rest van het Groesbeekse centrum.

Kloostertuin is gebouwd op de plek van het voormalige kloostercomplex van de ‘Zusters onder de Bogen’. Een deel van het oorspronkelijke gebouw is blijven staan; de kapel van het kloostercomplex is nog in originele staat. Kloostertuin kreeg hiervoor een nominatie voor de Erfgoedprijs Monument en Landschap 2017.

Meer informatie over wonen in Kloostertuin op Park Mariëndaal leest u in de locatiebrochure. Vraag ‘m direct aan (of download de digitale versie)!

Procedure voor wonen in Kloostertuin

De appartementen worden verhuurd door ZZG vastgoed. ZZG vastgoed adverteert woningen via entree (www.entree.nu). ZZG vastgoed kan u ondersteunen bij het zoeken naar, of reageren op een woning. Neem hiervoor op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur telefonisch contact op via 024 – 301 78 95.

Wilt u in aanmerking komen voor een appartement in Kloostertuin? Dan heeft u in de meeste gevallen een indicatie nodig, afgegeven door het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ).

In Kloostertuin zijn enkele vrije sector appartementen. Hiervoor is geen indicatie nodig. Interesse? Neem contact op met ZZG Vastgoed via 024 – 301 78 95 of vastgoed@zzgzorggroep.nl.

Kloostertuin

Stationsweg 9
6561 BZ Groesbeek
T. (024) 301 75 75
Bekijk Kloostertuin via Google Maps


Terug naar wonen met zorg