HomeWonen met zorgDe Plataan

De Plataan

Wonen met lichamelijke achteruitgang

Zorgeloos zelfstandig wonen in De Plataan op Park Dekkerswald in Groesbeek.

Heeft u of hebben u en uw partner interesse in een appartement in De Plataan? Dan bent u van harte welkom. De woningen zijn ideaal voor bewoners die vanwege lichamelijke klachten zorg en ondersteuning nodig hebben.

Appartementencomplex De Plataan is de ideale woonplek voor mensen die gaan voor comfort en ‘wonen zoals thuis’, en actief in het leven staan onder het motto: Niets hoeft, alles mag.

Mensen met een zorgprofiel/ZZP-indicatie 4 of 6 komen als eerste in aanmerking voor een appartement. Heeft u een ander zorgprofiel? Ook dan kan De Plataan wellicht voor u geschikt zijn. Samen met onze casemanager bepaalt u of De Plataan bij u past.

De Plataan is een duurzaam woongebouw dat bestaat uit 51 luxe driekamerappartementen verdeeld over vier woonlagen. De ruime woningen zijn volledig rolstoeltoegankelijk en dus ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. De woningen zijn ruim genoeg voor 2 personen. In het gebouw zijn diverse plekken waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten kunnen organiseren.

Met de ondersteuning die bij u past

Woont u in De Plataan, dan bekijkt u samen met uw familie en de zorgprofessionals welke ondersteuning u nodig heeft. Hoe uw mantelzorgers en eventuele vrijwilligers hierin een rol kunnen spelen en waarmee professionele hulp nodig is. Met de ondersteuning die bij u past geniet u van onbezorgd wonen in De Plataan.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de zorg- en dienstverlening in De Plataan? Neem contact met ons op via 024 – 381 71 11 of mail naar frontofficervn@zzgzorggroep.nl. Of download de Locatiebrochure De Plataan.

Vrijwilliger worden?

Onze ruim 900 vrijwilligers zijn van grote betekenis voor onze organisatie. Iets voor een ander betekenen, nieuwe mensen leren kennen of eigen talenten benutten. In een prettige, ongedwongen sfeer kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van onze cliënten.

Vrijwilliger worden bij De Plataan? Marga Liebrand, coördinator Vrijwilligers, vertelt u er graag meer over: m.liebrand@zzgzorggroep.nl

Adres De Plataan

Parklaan 165
6561 LA Groesbeek
Bekijk De Plataan via Google Maps


Terug naar wonen met zorg