HomeWonen met zorgBerkenhof

Berkenhof

Wonen met dementie

In verband met interne ontwikkelingen is de informatie op deze pagina geminimaliseerd. Heeft u vragen over de zorg- en dienstverlening in Berkenhof? Neemt u dan gerust contact met ons op via 024 – 381 71 11 of mail naar frontofficervn@zzgzorggroep.nl.

In het Groesbeekse heuvelland ligt Berkenhof, woonzorglocatie voor beschermd wonen op Park Dekkerswald. Berkenhof biedt een veilig en comfortabel thuis aan mensen met dementie.

Het accent van onze begeleiding ligt zo veel mogelijk op ondersteuning bij het inrichten van de dag. Wij kijken samen met bewoners, hun familie en mantelzorgers naar de mogelijkheden. Het uitgangspunt van onze woon- en zorgvisie is dan ook dat mensen hun leven leiden zoals zij dat zelf willen.

Berkenhof heeft een gemeenschappelijke leefruimte. Zo ingericht dat onze bewoners herinneringen aan vroeger kunnen ophalen. Daarnaast organiseren we activiteiten die passen bij de bewoner en gericht op bewegen en sociale interactie.

Verhuizing! 

Begin 2019 openen we onze nieuwe woonlocatie in Mook. Huidige bewoners van de Berkenhof verhuizen dan met ons mee. Is dat voor u geen probleem? Dan bent u bij ons van harte welkom! Wilt u graag voor langere tijd wonen op Park Dekkerswald? Bekijk dan eens onze woonzorglocatie Eikenhorst.

Berkenhof
Parklaan 156
6561 LB Groesbeek
Bekijk Berkenhof via Google Maps

Laatste update: 23 oktober 2017


Terug naar wonen met zorg