HomeWijkverpleging: professionele thuiszorgWijkverpleging in Nijmegen: professionele thuiszorg

Wijkverpleging in Nijmegen: professionele thuiszorg

In alle wijken van de gemeente Nijmegen werken we met vaste, kleine wijkteams. Daardoor ontvangt u thuiszorg van een team dat zowel u als uw wijk kent. En kunnen uw vragen zo veel mogelijk dicht bij huis beantwoord worden.

Teams wijkverpleging

Onze teams wijkverpleging bestaan uit verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen. Zij kijken samen met u hoe ze u verder kunnen helpen. Uitgangspunt daarbij is dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. De zorg die de teams levert, varieert van dagelijkse verzorging, tot verpleegkundige zorg, tot medische zorg. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het douchen, de verzorging van een wond of de zorg die nodig is na ontslag uit het ziekenhuis. Ook leveren de teams wijkverpleging zorg in de laatste levensfase.

Contact opnemen

Hieronder vindt u een overzicht van de teams wijkverpleging in Nijmegen, verdeeld per stadsdeel. Door op de teamnaam te klikken kunt u rechtstreeks per e-mail contact met het betreffende team opnemen. Wilt u ze graag telefonisch spreken? Dan kunt u ze bereiken via de Zorgcentrale: 024 – 366 57 77. Vraag dan naar het team bij u in de buurt.

Nijmegen-Noord

Nijmegen-Centrum

Nijmegen-Oost

Nijmegen-Zuid

Nijmegen-Midden

Nijmegen-Nieuw-West

Nijmegen-Oud-West

Dukenburg

Lindenholt