HomeWerken bij ZZG zorggroep

Werken bij ZZG zorggroep

Wil je in een prima werksfeer samen met ruim 3.000 collega’s professionele en betrouwbare zorg bieden? Kom dan bij ZZG zorggroep. Er is een grote kans dat je bij ons een interessante baan vindt.

Werken

We hebben veel verschillende functies en werkplekken. Werk je graag zelfstandig of juist in teamverband? In je eigen dorp of misschien in de stad? Bij ons is veel mogelijk. We bieden onze medewerkers veel kansen om zich te blijven ontwikkelen en door te stromen naar een hoger niveau of een andere functie. Je kunt je deskundigheid onderhouden en vergroten door bij- en nascholingstrajecten. Kijk voor meer informatie en actuele vacatures op www.werkenbijzzgzorggroep.nl

Flexibel werken

Werken bij FleXwerk, het interne uitzendbureau van ZZG zorggroep, betekent pas echt flexibiliteit. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je werkt. Je hebt keuze uit diverse locaties in de thuiszorg en verpleeg- en verzorgingshuizen. Uiteraard verdien je goed en bouw je ook nog pensioen op. Heb je ervaring in de zorg of volg je een opleiding? Ben je enthousiast, flexibel en heb je goede contactuele eigenschappen? Schrijf je dan nu in via www.flexwerk.nu

Leren

Als erkend leerbedrijf hebben we veel deskundigheid en ervaring. We werken nauw samen met scholen en bedrijven. Onze stageplaatsen beperken zich niet alleen tot zorg en welzijn, maar ook studenten van een facilitaire, administratieve, secretariële, medische of paramedische opleiding zijn van harte welkom. Je kunt bij ons in dienst komen en de BBL of duale leerroute volgen, of voor de dagopleiding kiezen en bij ons je (maatschappelijke) stage lopen. Kijk voor meer informatie en actuele vacatures op www.werkenbijzzgzorggroep.nl

Vrijwilligerswerk

Voldoening, gezelligheid en waardering. Dat bieden we u. Wat we u in ruil hiervoor vragen? Inzet, enthousiasme en integriteit. Spreekt dit u aan? Wij zoeken vrijwilligers op diverse locaties voor verschillende activiteiten! 

Het geeft voldoening

Eén van onze vrijwilligers schreef: “Dit werk is het mooiste werk wat je kunt doen. Het geeft een heel goed gevoel, veel voldoening. Ik ben er een rijker mens door geworden. Die ontmoetingen met de mensen hier die zo veel ervaring en wijsheid bezitten zijn heel waardevol geweest voor mijn verdere leven. Andere mensen weten niet wat ze missen.” Moeten we nog meer zeggen?

Het werk is van betekenis

We zien vrijwilligers als mensen die waardevol, maar onbetaald werk verrichten. Bijvoorbeeld als gastheer of gastvrouw, als helpende hand bij maaltijden, als ondersteuner in een internetcafé of bibliotheek, als chauffeur bij vervoer per bus en als begeleider bij diverse activiteiten. Het is wel belangrijk dat cliënten op u kunnen rekenen, want vrijwilligerswerk is geen vrijblijvend werk.
Onze cliënten zijn vooral de oudere en chronisch zieke mensen die binnen onze woonvormen wonen (onder andere mensen met dementie), maar ook de mensen die we thuis hulp bieden. Mensen die behoefte hebben aan een gesprek, aan iemand die eens extra aandacht voor hen heeft of hen begeleidt bij activiteiten en uitstapjes.

Het levert ook wat op

Onze cliënten hebben u veel te bieden. Levenservaring, interessante verhalen, ondersteuning bij uw hobby, ruimte in hun agenda… En als vrijwilliger bij ZZG zorggroep, krijgt u er een heleboel leuke collega’s bij die u een warme ontvangst, collegialiteit en gezelligheid bieden.
Verder zijn er voor u zaken geregeld als bijscholing en verzekering, reiskosten- en onkostenvergoeding, en ontvangt u een eindejaarsattentie, een gratis lidmaatschap van 123Comfort voor allerlei kortingen en ons personeelsblad Inzicht.

Bent u enthousiast geworden?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. Neemt u liever zelf contact met ons op? Bel dan rechtstreeks naar de locatie waar u vrijwilligerswerk wilt doen. Kijk voor de contactgegevens onder de submenu’s van het kopje Wonen met zorg of Herstelcentrum. Of bel onze Zorgcentrale: 024 – 366 57 77, zij kunnen u doorverbinden.

Wij als werkgever

ZZG zorggroep wil graag weten hoe medewerkers hun werk ervaren en wat hun mening is over de organisatie. Daarom houden we regelmatig een ‘medewerkerstevredenheidonderzoek’. Op geleide van de uitkomsten, kunnen we het personeelsbeleid verbeteren.

Bij ZZG zorggroep is de CAO VVT (Collectieve Arbeidsovereenkomst voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Kraam- en Jeugdgezondheidszorg) van toepassing.