HomeNieuwsZZG zorggroep actief tijdens NLDoet 2018

ZZG zorggroep actief tijdens NLDoet 2018

Publicatiedatum: 01 maart 2018

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Uiteraard ook weer op verschillende mooie locaties binnen ZZG zorggroep. Doe jij ook mee?

Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. Wij zijn daar ontzettend blij mee! Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom.

Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl. Wat dacht je van een high tea voor de bewoners van De Meent in Groesbeek? Of het inrichten van een nieuw terras bij Boszicht, Brakkenstein? De gang voor woonzorgvoorziening Terra heeft ook nog een nieuw kleurtje nodig … Genoeg te doen!

Vrijwilligerswerk bij ZZG zorggroep

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor ons is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen! Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk bij ZZG zorggroep? Kijk dan op www.zzgzorggroep.nl/vrijwilligers

Oranje Fonds

NLdoet is een campagne van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar steunde het met € 31 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.


Bekijk meer nieuws