HomeNieuwsInwoners mogen naam kiezen nieuwe woonvoorzieningen Hart van Mook

Inwoners mogen naam kiezen nieuwe woonvoorzieningen Hart van Mook

Publicatiedatum: 13 november 2018

In hartje Mook is ZZG zorggroep in oktober 2018 gestart met de bouw van een woon-zorgcomplex dat bestaat uit twee woonvoorzieningen voor ouderen. Inwoners van de gemeente kunnen via een website hun voorkeur voor de nieuwe namen van de locaties aangeven.

Hart van Mook is de naam van het nieuwbouwproject dat bestaat uit het woon-zorgcomplex van ZZG zorggroep en 8 koopwoningen die KlokGroep realiseert. Het woon-zorgcomplex krijgt zowel voor beschermd- als beschut wonen een eigen locatienaam. De namen van deze twee woonlocaties kiezen we graag samen met de inwoners van de gemeente Mook en Middelaar. Samen met diverse betrokkenen hebben we drie voorstellen van twee namen geselecteerd. U kunt via www.zzgzorggroep.nl/kies-mook uw voorkeur doorgeven! Stemmen kan tot 21 december 2018.

Wonen met zorg in Mook
Het woon-zorgcomplex gaat bestaan uit twee nieuwe woonvoorzieningen voor ouderen. 24 appartementen zijn beschermd wonen en geschikt voor mensen met dementie. Voor mensen die in beperkte mate zorg nodig hebben, zijn 13 appartementen voor beschut wonen beschikbaar. En één appartement is bestemd voor kortdurend verblijf (tijdelijke opvang met zorg). Het gebouw komt te staan op de hoek van de Groesbeekseweg en de Koningin Julianastraat.

Meer informatie over de nieuwe locatie vindt u op de locatiepagina.

 


Bekijk meer nieuws