HomeNieuwsHandtekening netwerkovereenkomst eerstelijnszorg

Handtekening netwerkovereenkomst eerstelijnszorg

Publicatiedatum: 10 juli 2017

Diverse organisaties rondom zorg, welzijn en preventie in regio Nijmegen tekenden samen met ZZG zorggroep de netwerkovereenkomst Regio Nijmegen op één lijn (NOEL). De deelnemende partijen willen de eerstelijnszorg verbeteren en versterken. Met het tekenen van de overeenkomst zijn de ambitie, uitgangspunten en doelen voor de komende jaren vastgelegd.

NOEL is een overlegplatform van regionale partijen uit zorg en welzijn om ontwikkelingen in de eerste lijn te bespreken. Het document werd ondertekend door ZZG zorOndertekening-netwerkovereenkomst-nijmegen-een-lijnggroep, Coöperatie Integrale Huisartsenzorg Nijmegen, LHV Huisartsenkring Nijmegen e.o., SWON-NIM, GGD Gelderland-Zuid en het Radboud umc afdeling Eerstelijnsgeneeskunde.

Betere gezondheid en kwaliteit van leven

Samen streven zij naar samenhangende eerstelijnszorg met verbinding van preventie, welzijn en zorg in de regio Nijmegen. Dit doen ze door het signaleren van ontwikkelingen, bespreken en delen van verbetervoorstellen, initiëren van activiteiten en projecten, leggen van verbinding, organiseren van gezamenlijke doorzettingsmacht, monitoren van de voortgang, aan te jagen en te stimuleren. Een integrale, afgestemde benadering waarbij betere gezondheid en kwaliteit van leven voor de inwoners centraal staat.

Meer informatie

Meer weten over Regio Nijmegen op één lijn? Ga dan naar www.regionijmegenopeenlijn.nl.


Bekijk meer nieuws