HomeNieuwsFestiviTIJD voor buren 2017

FestiviTIJD voor buren 2017

Fit en vitaal ouder worden? Bewegen loont. Daarom staat het succesvolle evenement FestiviTIJD voor buren ook dit jaar weer in het teken van bewegen. Zijn jij en jouw buren er zondag 17 september 2017 ook weer bij? Van 12.00 uur tot 17.00 uur op Park Malderborgh aan de Grootstalselaan in Hatert. Gratis entree!

Opening KWIEK beweegroute
Blijf in beweging met de nieuwe KWIEK beweegroute op Park Malderborgh. De route is specifiek geschikt voor ouderen, maar ook voor andere wijkbewoners die op een rustige, veilige manier aan hun fitheid willen werken. De route wordt om 14.00 uur geopend door Olga Commandeur (“Nederland in Beweging!”). Bezoekers kunnen deelnemen aan de warming-up van Olga en vanaf 14.30 uur onder begeleiding kennismaken met de nieuwe beweegroute.

Bekijk meer informatie over de KWIEK beweegroute via hun website of Facebookpagina.

Verder staat de dag staat in het teken van ontmoeten, bewegen en gezelligheid. Bezoek de leuke braderie, luister naar live muziek en geniet van de lekkere hapjes en drankjes op het terras van restaurant ‘… bij de buren’.

Organisatie

Het evenement wordt georganiseerd door Restaurant .. bij de buren, in samenwerking met ZZG zorggroep, GGD Gelderland-Zuid, Pluryn, Portaal, Gemeente Nijmegen, Fysiotherapie Hatert en het 4-wijkenfonds.


Bekijk meer nieuws