HomeNieuwsHallo verzorgende. Zin in een event?

Hallo verzorgende. Zin in een event?

Publicatiedatum: 16 oktober 2018

Kom op zaterdag 27 oktober naar Hof van de Elst in Wijchen!

3IG/ Medewerker Maatschappelijke zorg 4!

Kom kijken en maak kennis met Hof van de Elst in Wijchen!

Hof van de Elst heeft een divers aanbod aan woon – en welzijnsvoorzieningen en een ontmoetingsplek. Elke dag maken 150 medewerkers van Hof van de Elst het verschil voor onze bewoners door meer te doen dan zorgen alleen. Wil jij ervaren hoe zij dit doen? Kom sfeer proeven en maak informeel kennis met onze medewerkers en hun manier van werken! Je bent van harte welkom op zaterdag 27 oktober van 10:00 tot 12:00 uur

Programma

We ontvangen je graag op de Meander in Wijchen onder het genot van koffie/thee! Je krijgt informatie over het ontstaan en de opzet van woonservicegebied Wijchen -Noord. Collega’s in het vak vertellen over hun functie als verzorgende 3IG op de verschillende woonvoorzieningen.

We bezoeken de Meander, de Oogst, de Passerel, de Elst en we brengen een bezoekje aan de mensen die in de Waaij, de Pas en aan de Elstweg wonen. Daarna is er de gelegenheid om in gesprek te gaan over jouw mogelijkheden en ontvang je een attentie als dank voor je komst!

Reacties deelnemers juni 2017: ‘Wat een leuke en fijne manier om kennis te maken met een organisatie! Enthousiaste en eerlijke verhalen van medewerkers die vertellen over hun vak! En mooi dat we ook met cliënten mochten praten.’

Nieuwsgierig?

Aanmelden kan t/m dinsdag 23 oktober door een mail te sturen naar info@werkenbijzzgzorggroep.nl. Verhinderd op 27 oktober? Mail dan voor een kennismaking op een ander moment. Wil je direct solliciteren op de vacatures die nu open staan? Kijk op Vacature verzorgende 3IG Hof van de Elst.

Meer informatie? Ga naar www.werkenbijzzgzorggroep.nl


Bekijk meer nieuws