HomeNieuwsAfscheid Dick Herfst: bruggen bouwen

Afscheid Dick Herfst: bruggen bouwen

Publicatiedatum: 29 mei 2019

Dick Herfst heeft woensdag 22 mei met een middag-symposium en receptie afscheid genomen van ZZG zorggroep en van alle samenwerkingspartners. Hij gaat met pensioen.

Bruggen bouwen
Het thema van de middag was ‘Bruggen bouwen’ en daarmee muren slechten in het belang van de burger in de regio. Dick Herfst heeft zich altijd ingezet voor de best passende zorg in samenspraak met cliënt, medewerkers vanuit onze organisatie en ketenpartners, vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Samen met alle samenwerkingspartners heeft Dick Herfst (en daarmee ZZG zorggroep) zowel op lokaal, regionaal als landelijk niveau vele ontwikkelingen ingezet op de grote maatschappelijke thema’s.

Aan het woord
Aan het woord kwamen een vertegenwoordiging vanuit cliënten en ketenpartners. De middag was een mooie afspiegeling van de vele bruggen die de afgelopen jaren zijn gebouwd , maar ook van het belang dat alle aanwezigen eraan hechten om deze bruggen goed te onderhouden en verder uit te breiden.

Lintje ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’
Dick Herfst is aan het eind van de middag nog verrast door de burgemeester van Grave met een lintje voor het leggen van vele verbindingen tussen mensen en organisaties. Denk hierbij aan zijn inzet voor de beroepsgroep Wijkverpleging (NWG), Netwerk 100, Palliatief Netwerk, Parkinsonnet, NOEL, samenwerking ziekenhuizen, burger- en cliëntvertegenwoordiging en het ondersteunen en aanjagen van innovaties.

Opvolging Dick Herfst
Angela Jansen volgt Dick Herfst op als voorzitter raad van bestuur. Zij start op 1 september bij ZZG zorggroep.


Bekijk meer nieuws