HomeLinks

Links

www.123comfort.nl – via 123Comfort kunt u via het internet in drie eenvoudige stappen een gemaksdienst en/of ontspanningsdienst in de regio Nijmegen zoeken, kiezen en aanvragen.

Adviescommissie JMG (Jeugd – Maatschappelijke Opvang – Gehandicapten) – de Adviescommissie JMG adviseert het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen op het gebied van zorg en welzijn. Zij gebruiken de input van mensen die zorg ontvangen, bij het schrijven van adviezen en het realiseren van beter zorgbeleid.

www.regionijmegenopeenlijn.nl – ZZG zorggroep participeert in het netwerk Regio Nijmegen op één lijn (NOEL) om de eerstelijns gezondheidszorg in de regio Nijmegen te verbeteren en te vernieuwen. Samen streven wij naar zinnige en zuinige zorg door in te zetten op substitutie, populatiegerichtheid en implementatie van innovaties.

www.netwerkpalliatievezorg.nl/zuidgelderland – in het Netwerk Palliatieve Zorg Zuid Gelderland werken allerlei organisaties (o.a. ZZG zorggroep) samen om de palliatieve zorg in de regio zo goed mogelijk te organiseren. Op de website van dit netwerk vindt u informatie over zorg in de laatste levensfase.

www.gvpz.nl – GVPZ (Geestelijke verzorging binnen de palliatieve zorg thuis) is een initiatief van het Netwerk Palliatieve Zorg Zuid Gelderland dat mensen die ongeneeslijk ziek zijn en hun naasten de mogelijkheid biedt om gratis contact op te nemen met een geestelijk verzorger.

www.parkdekkerswald.nl – Park Dekkerswald in Groesbeek kenmerkt zich door rust, natuur, herstel en balans. Op deze unieke plek in Nederland kunt u wonen als u lichte of zwaardere ondersteuning nodig heeft. Ook voor (tijdelijk) herstel en behandeling kunt u er terecht.

www.kapelonderdebogen.nl – kapel Onder de Bogen op Park Dekkerswald biedt ruimte voor zingeving, optredens, tentoonstellingen en congressen.

www.medipoint.nl – bij Medipoint kunt u terecht voor advies, koop, huur en uitleen van zorg- en verpleeghulpmiddelen. In Nijmegen vindt u in de thuiszorgwinkel van Medipoint en ZZG zorggroep een breed assortiment aan verantwoorde en veilige producten.

www.netwerk100.nl – uw welzijns- en zorg netwerk (voorheen Zowel NN) wil zorg en welzijn voor kwetsbare ouderen verbeteren. Daartoe willen ze ouderen zoveel mogelijk zelf de regie in handen geven: ouderen aan het stuur van hun eigen zorg waarin zij samen sterk staan met hun hulpverleners.