HomeHerstelcentrumOverbrugging en tijdelijk verblijf

IMG_20140424_090424Overbrugging en tijdelijk verblijf: gun uzelf tijd om uw evenwicht te hervinden

Het ZZG Herstelcentrum combineert multidisciplinaire expertise op medisch gebied met de service van een hotel én de helende werking van de mooie omgeving. Niet alleen voor gasten die een revalidatietraject volgen, maar ook als u in afwachting bent van bijvoorbeeld een plaats in een verpleeg- of verzorgingshuis, of door andere omstandigheden behoefte heeft aan een tijdelijk verblijf. Het Herstelcentrum is ook dan de ideale plek om deze overbruggingsperiode goed verzorgd door te komen.

Tijdelijk verblijf

Naast de revalidatiemogelijkheden biedt het Herstelcentrum diverse andere nuttige en aangename verblijfsmogelijkheden. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u behoefte heeft aan een tijdelijk verblijf met ondersteuning op het gebied van zorg. Misschien bent u door ziekte of andere oorzaken uit evenwicht geraakt of valt de mantelzorg die u thuis heeft tijdelijk uit. Het is dan prettig een tijdelijk onderkomen te hebben, waar u uitstekend wordt verzorgd, het goed toeven is en de veiligheid is gewaarborgd. Kortom, een plek waar u zich helemaal thuis kunt voelen. Het Herstelcentrum zorgt hiervoor. Aan de hand van een intakegesprek met de cliëntbegeleider kijken we wat uw specifieke wensen zijn.

Overbruggingszorg

Stel, u staat op een wachtlijst voor een plaats in een verpleeghuis. Of u wacht op een woning met zorgindicatie. Het Herstelcentrum is dan een uitstekende plaats om die periode te overbruggen, totdat u naar uw nieuwe woonsituatie kunt verhuizen. Intussen bieden wij de zorg die u nodig heeft en desgewenst een programma voor reactivering. Vaak heeft u al een ZZP-indicatie waarvan u gebruik kunt maken, ook tijdens deze overbruggingsperiode. Een andere reden voor overbrugging is het tijdelijk uitvallen van uw mantelzorg thuis. Dit kan heel vervelend zijn. Wij kunnen u in deze periode prima opvangen en de zorg overnemen.