HomeHerstelcentrumHet Herstelcentrum

Uw comfort staat voorop!

Wat de reden voor uw komst naar het ZZG Herstelcentrum ook is, wij zijn ervan overtuigd dat een goede service en een prettige ambiance uw welzijn, en dus uw herstel bevorderen. Als onze gast kunt u er dan ook op rekenen dat wij er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dat merkt u niet alleen aan onze dienstverlening en de faciliteiten, maar ook aan de sfeer en de bijzondere architectuur van het gebouw.

Het Herstelcentrum kenmerkt zich door de unieke combinatie van revalidatie en zorg in een helende omgeving. Gastvrijheid en aandacht voor uw specifieke wensen staat bij ons voorop. Comfort en gemak zijn vanzelfsprekend, zodat u zich, ver van alle dagelijkse beslommeringen, volledig kunt richten op uw herstel. En dat verloopt voorspoediger wanneer u in een aangename en rustgevende omgeving verblijft.

Het ZZG Herstelcentrum maakt deel uit van Park Dekkerswald, gelegen in het bosrijke gebied tussen Nijmegen en Groesbeek. Het park is zeer veelzijdig: of u nu houdt van tuin, bos, veld of erf, het is er allemaal en u kunt er naar hartenlust van genieten. De goed begaanbare en rolstoelvriendelijke paden die alle gebieden op het terrein met elkaar verbinden vormen de ‘levensaders’ van het park.

In het Herstelcentrum kunt u gebruik maken van de diensten van een kapper, pedicure, schoonheidsspecialiste, schoentechnicus en tandarts.

> > Op woensdag 26 september 2018 verhuist een deel van de patiënten naar een andere suite. Wilt u die dag iemand bezoeken die in het Herstelcentrum verblijft? Dan bent u welkom vanaf 17.00 uur.

Suites en kamers

Het Herstelcentrum heeft oog voor uw behoefte aan privacy en comfort en beschikt over 185 kamers in luxe één- en tweepersoonssuites. In de tweepersoonssuite heeft u een eigen zit-slaapkamer (15 m²), de badkamer en pantry (12-20 m²) deelt u met een partner, naaste of met een andere gast. De 59 éénpersoonssuites (30 m²) hebben een eigen pantry en badkamer.

De suites zijn van alle gemakken voorzien om een plezierig verblijf en een optimale revalidatie mogelijk te maken. Alle kamers, dus ook de badkamer en de keuken, zijn ruim van opzet met voldoende manoeuvreerruimte voor rolstoel en tillift. Ook is er veel kastruimte voor kleding en verzorgingsmateriaal.

De keuken is ingericht met een aantal benodigdheden zoals serviesgoed met bestek voor één persoon en een waterkoker, zodat u de dagelijkse maaltijdhandelingen kunt oefenen. Iedere kamer is voorzien van een televisie en internetaansluiting.

Bent u bij ons voor revalidatie of herstel na een ziekenhuisopname, dan kunt u allerlei revalidatieactiviteiten uitproberen in de beslotenheid van uw suite. U kunt bijvoorbeeld in uw eigen badkamer oefenen met douchen en wassen door gebruik te maken van een onderrijdbare wastafel en een douchezitje.

Verder is het gehele complex voorzien van domoticazorgtoepassingen die de veiligheid en toegankelijkheid voor onze gasten vergroten.

Restaurant

Het bruisende middelpunt van het Herstelcentrum wordt gevormd door het restaurant annex Grand Café. Het ligt op de begane grond en vormt de verbindende schakel tussen de gebouwen. Er is altijd leven in de brouwerij: dé plek voor ontmoeting en gezelligheid, waar u samen met uw partner, vrienden of familie van een heerlijke gezonde maaltijd of een drankje kunt genieten.

Naast het dagmenu hebben we een extra menukaart en een kleine kaart. De maaltijden in het restaurant worden aan tafel geserveerd. U heeft dagelijks de keuze uit verschillende maaltijden op een door u gewenst tijdstip.

Het restaurant is dagelijks geopend van 8.00 – 19.00 uur en het Grand Café dagelijks van 12.00 – 21.00 uur.

Ontspanning

Een zinvolle dagindeling stimuleert het revalidatieproces. Die dagindeling bestaat veelal uit allerlei therapieën. Maar ontspannen is minstens net zo belangrijk. Daarom bieden we onze gasten ook de mogelijkheid hiertoe, in de vorm van allerlei activiteiten. Wanneer er veel animo voor een bepaalde activiteit is, dan zullen onze medewerkers hun best doen om dit te organiseren. Ontspanningsactiviteiten zijn toegankelijk voor al onze gasten.

Vrijwilliger worden?

Onze ruim 900 vrijwilligers zijn van grote betekenis voor onze organisatie. Iets voor een ander betekenen, nieuwe mensen leren kennen of eigen talenten benutten. In een prettige, ongedwongen sfeer kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van onze cliënten.

Vrijwilliger worden bij het Herstelcentrum? Monique Broeder, coördinator Vrijwilligerswerk vertelt u er graag meer over: m.broeder@zzgzorggroep.nl

Adres

Boslaan 218
6561 LE Groesbeek
T. 024 – 301 71 11
E. 
info@zzgherstelcentrum.nl

Wordt Boslaan nog niet herkend in uw navigatiesysteem? Dan kunt u als adres ook invoeren: Nijmeegsebaan 29, Groesbeek. Volg op Park Dekkerswald de bewegwijzering richting het ZZG Herstelcentrum.

Bekijk het ZZG Herstelcentrum via Google Maps