Vaccinaties cliënten

Afgelopen jaar hebben we allemaal ervaren hoe groot de impact van corona is op medewerkers, bewoners, cliënten en patiënten. En nog steeds. Corona raakt ons hard en dat is pittig voor iedereen. Daarom moeten we met elkaar corona onder controle krijgen. 

Ons uitgangspunt: zoveel mogelijk cliënten en medewerkers het vaccin
Als veel mensen zich laten vaccineren kan het leven stap voor stap weer iets normaler worden. Daarom zetten we ons er maximaal voor in dat zoveel mogelijk cliënten en zorgmedewerkers zich laten vaccineren. 

Altijd eigen keuze
Natuurlijk is de keuze uiteindelijk altijd aan u als cliënt of cliëntvertegenwoordiger. We helpen u graag met het maken van een afgewogen keuze. 

Planning
De eerste ronde van vaccinaties voor cliënten van woonlocaties en het Herstelcentrum vinden plaats op donderdag 28 t/m zondag 31 januari. De tweede vaccinatie volgt eind februari.

Vaccinatie via ZZG
Cliënten in woonlocaties en patiënten die verblijven in het Herstelcentrum krijgen de vaccinatie via ZZG. Een uitzondering hierop zijn cliënten uit woonlocaties die nog hun eigen huisarts hebben. Zij krijgen de vaccinatie via hun huisarts.

Veelgestelde vragen

Op deze pagina leest u de antwoorden op veelgestelde vragen over de vaccinaties voor cliënten.