HomeAndere dienstenTeam geriatrische behandeling & adviesLogopedie

Logopedist Marlies Kiem met clientLogopedie

Logopedie kan helpen bij problemen  met eten, drinken of communiceren. Onze logopedisten doen onderzoek naar de oorzaak van uw problemen, stellen samen met u een behandelplan op en geven advies. Ook nemen ze screeningsaudiogrammen (verkorte gehooronderzoeken) af.

Behandeling

De logopedist start met een onderzoek naar uw mogelijkheden en beperkingen. Uw hulpvraag staat hierbij centraal. Hieruit vloeit een logopedisch behandelplan voort dat met u wordt besproken en uitgevoerd. De logopedist kan bij u thuis behandelen of u kunt terecht in één van de paramedische behandelcentra van ZZG zorggroep.

Aanvraag

Voor logopedie is een verwijzing van een arts of specialist nodig.

Kosten

Logopedie wordt betaald uit het basispakket van uw zorgverzekering. Houd wel rekening met het betalen van eigen risico.

Bereikbaarheid

Voor meer informatie of contact met onze logopedisten neemt u contact op met onze Paramedische kennis- en behandelcentra. De logopedisten zijn werkzaam in verpleeghuizen, woonzorgcentra, de paramedische kennis- en behandelcentra en bij u thuis. Indien ze u behandelen maken ze rechtstreeks afspraken met u over bezoek en behandeling.

Algemene leveringsvoorwaarden

Bent u geïnteresseerd in de algemene leveringsvoorwaarden? Bekijk dan de algemene voorwaarden en de module eerstelijns verblijf daarop voor logopedie (eerstelijns zorg).

De logopedisten van ZZG zorggroep zijn aangesloten bij beroepsvereniging Logopedie.

logo