Onze diensten

Direct naar:

ZorgNu

Blader online door de nieuwste ZorgNu, ons cliƫntenblad

Boszicht

In de bosrijke omgeving van de Nijmeegse wijk Brakkenstein, ligt Boszicht.
Een woonzorgcentrum met een vriendelijk, gastvrij karakter. Een plek waar zo'n 100 mensen hun leven voortzetten zoals gewend. Met de zorg die ze nodig hebben, binnen handbereik.

Dhr. Janssen

"Ik woon hier ruim zes jaar en heb het al vanaf dag één heel erg naar mijn zin. ’s Morgens en ’s middags ontmoet ik medebewoners bij de koffie en als er een activiteit wordt georganiseerd, ben ik erbij. Ik woon hier geheel naar tevredenheid."
 

Zorg op maat staat centraal bij Boszicht. Er is oog voor het individu, waarbij iedereen de juiste zorg en aandacht ontvangt. Van groot belang is daarbij het behoud van eigenwaarde: de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van bewoners worden zo lang mogelijk in stand gehouden. Zo blijven bewoners in staat om eigen keuzes te maken. Het streven van Boszicht is om bewoners de zorg te bieden die ze nodig hebben, en datgene wat ze zelf kunnen doen, ook zelf te laten doen.
 
Het onderhouden van sociale contacten hoort bij het dagelijks leven in Boszicht. Het houden van binding met de wijk is cruciaal. Daarom zijn familie en vrienden van harte welkom en is de plaatselijke biljart- en kaartclub regelmatig aanwezig in het restaurant.

ZZG Zorgbemiddeling Nijmegen
ZZG Zorgbemiddeling Nijmegen (afgekort ZZN) ondersteunt u in uw zoektocht naar een nieuwe woonomgeving. Wilt u meer informatie over wonen in Boszicht of over de overige woon- en zorgmogelijkheden in Nijmegen? Bel dan tijdens kantooruren naar ZZN: 024 - 301 76 20.

Woonzorgcentrum Boszicht
Heemraadstraat 10
6525 TJ Nijmegen
Bekijk Boszicht via Google Maps
T. 024 - 383 33 50

Vragen?

Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

024 - 366 57 77

De zorg verandert

In 2015 verandert er veel in de zorg. Wat betekent dat voor u?

Het gaat thuis niet meer vanzelf?

We zoeken
samen met u een oplossing. Bij u thuis of bij ons.